Küsimused, tootearutelud Trixie pihusti varumembraan

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Florence
2 sõnumid
florence fr
Tere, Kas oleks võimalik teada saada tähed ja numbrid, mis on kirjas membraani 34637 tagaküljel? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode on hetkel meie tarnija juures otsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Florence
2 sõnumid
florence fr
Tere, Kas te saaksite kinnitada, kas Trixie ultraheli niisutaja Fogger XL membraani on võimalik vahetada teie membraani viitega 34637 vastu. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see viitab sellele viitele. Hetkel on meie tarnijal varud otsas, see varuosa saab taas saadaval olema aprilli keskpaigas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Tere, mul on TRIXIE suur pihusti, kuid membraan tundub veider. Olen oma membraani lahti võtnud, kuid ükski osa ei sarnane teie müüdavatega.... Kas oleks võimalik saada kokkupaneku skeemi või täpsemaid fotosid sellest varumembraanist.... Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellel tootel ei ole vahetusmembraani. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere, ma sooviksin teada, kuidas vahetada Trixie XL õhuniisutaja membraane ja milliseid täpselt vaja on. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ultraheliudu jaoks Fogger XL vajab järgmist membraani: Varumembraan suurele udustajale Fogger, hinnaga 8,49€, tootekood 34637 meie lehel. Membraani vahetamiseks soovitame vaadata kasutusjuhendit või mõningaid foorumeid internetis. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
JULIEN
3 sõnumid
julien fr
Tere, aitäh alloleva teabe eest, aga ma ei tea ikka veel, kas need kaks on omavahel ühilduvad ja milline on nende vahe. Isegi Trixie juures ei leia ma suuremat membraanimudelit. Lugupidamisega;
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, artikkel 31029 ühildub Trixie kaubamärgi ultraheli udugeneraatoriga ja artikkel 28876 on ühilduv Trixie kaubamärgi ultraheli udugeneraatoriga Fogger XL. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JULIEN
3 sõnumid
julien fr
Tere, aitäh teabe eest
JULIEN
3 sõnumid
julien fr
Tere, ostsin Trixie fogger XL-i ja sooviksin teada, kas membraanid 31030 ja 34637 sobivad sellega ning mis vahe on väikese ja suure vahel. Parimate soovidega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teil on vaja võtta suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, ma sooviksin küsida, kas see vahetusmembraan ja võti on mõeldud fogger xl ultraheli pihustile? Kui jah, siis kas ma peaksin võtma väikese või suure? Aitäh, a+.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see artikkel ei ole mõeldud Exo Terra udutekitajale, vaid Trixie niisutajale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest