Küsimused, tootearutelud Trixie pihusti varumembraan
14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
florence
Tere, Kas oleks võimalik teada saada tähed ja numbrid, mis on kirjas membraani 34637 tagaküljel? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode on hetkel meie tarnija juures otsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
florence
Tere, Kas te saaksite kinnitada, kas Trixie ultraheli niisutaja Fogger XL membraani on võimalik vahetada teie membraani viitega 34637 vastu. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see viitab sellele viitele. Hetkel on meie tarnijal varud otsas, see varuosa saab taas saadaval olema aprilli keskpaigas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandre
Tere, mul on TRIXIE suur pihusti, kuid membraan tundub veider. Olen oma membraani lahti võtnud, kuid ükski osa ei sarnane teie müüdavatega.... Kas oleks võimalik saada kokkupaneku skeemi või täpsemaid fotosid sellest varumembraanist.... Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel tootel ei ole vahetusmembraani. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
christelle
Tere, ma sooviksin teada, kuidas vahetada Trixie XL õhuniisutaja membraane ja milliseid täpselt vaja on. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ultraheliudu jaoks Fogger XL vajab järgmist membraani: Varumembraan suurele udustajale Fogger, hinnaga 8,49€, tootekood 34637 meie lehel. Membraani vahetamiseks soovitame vaadata kasutusjuhendit või mõningaid foorumeid internetis. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
3 sõnumid
julien
Tere, aitäh alloleva teabe eest, aga ma ei tea ikka veel, kas need kaks on omavahel ühilduvad ja milline on nende vahe. Isegi Trixie juures ei leia ma suuremat membraanimudelit. Lugupidamisega;
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, artikkel 31029 ühildub Trixie kaubamärgi ultraheli udugeneraatoriga ja artikkel 28876 on ühilduv Trixie kaubamärgi ultraheli udugeneraatoriga Fogger XL. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
julien
Tere, aitäh teabe eest
3 sõnumid
julien
Tere, ostsin Trixie fogger XL-i ja sooviksin teada, kas membraanid 31030 ja 34637 sobivad sellega ning mis vahe on väikese ja suure vahel. Parimate soovidega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teil on vaja võtta suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
christophe
Tere, ma sooviksin küsida, kas see vahetusmembraan ja võti on mõeldud fogger xl ultraheli pihustile? Kui jah, siis kas ma peaksin võtma väikese või suure? Aitäh, a+.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, see artikkel ei ole mõeldud Exo Terra udutekitajale, vaid Trixie niisutajale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond