Küsimused, tootearutelud Asendusalus puurile 100cm

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Johanna
1 sõnumid
johanna fr
Tere, kas see kast on tõesti 51 cm kõrgune?
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Ei, selle kõrgus on 16,5 cm.
Amanda
1 sõnumid
amanda fr
Tere, kas sahtel sobib Zeno 3 Empire puuri külge? Aitäh!
Lauréne
3 sõnumid
lauréne fr
Tere, kas see varupaak on mõeldud alumise jaoks? Kas see tähendab, et see ei sisalda ülemise paagi auku? Aitäh
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere

Ma olen näinud, et prügikastide värvid on juhuslikud, aga sooviksin teada, kas teil oleks musta värvi prügikasti?

Ma tellin teile Nero3 black/fuchsia puuri ja sooviksin 100 cm musta vahetusprügikasti.

Tänan vastuse eest.

Lugupidamisega
Lucie
1 sõnumid
lucie fr
Tere! Otsin asenduspõhja Savici puurile. Tõenäoliselt on see Savic Nero 2. Põhi oli sinine ja seal on roheline platvorm/maja. Ma mõõtsin ja tundub, et mõõdud on pigem 48 cm x 97 cm kui 100 x 50. Kas see toode võiks sobida? Tänan teid vastuse eest!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võtame pigem Nero 3, kuid meil pole seda kaussi hetkel müügil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CATHY
1 sõnumid
cathy fr
Tere, mu jänes näris läbi söötja. Kas seda müüakse eraldi või koos ülaosa võre, veepudeli ja heinasöötjaga? Tänan teie vastuse eest. Cathy
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei müü hetkel saidil varuosi. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Armel
1 sõnumid
armel fr
Tere, miks on kirjutatud, et mahuti on kokkupandav? Tänud ette!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Anname teile teada, et see on kokkupandav puur. Lugupidamisega, Zoomalia Madeline
Charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Tere, mul on praegu see puur ühemeetrise variandina, kuid alus on kahjustatud ja sooviksin seda vahetada. Kas see alus on saadaval ühemeetrisele versioonile või 80 cm omale? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega, Charlotte.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle kasti mõõtmed on 100x50x51cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest