Artikli tagastus
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
roxane
Tere, ma võtan teiega ühendust, kuna sooviksin tellida oma koerale suukorvi, ja tahtsin teada, kas suuruse mittesobivuse korral on võimalik see tagasi saata ja suurust vahetada?
287 sõnumid
zoomalia
Tere, kui valitud artikkel teile ei sobi, on seadusjärgne taganemisaeg 14 päeva. Nagu meie kasutustingimustes märgitud, tuleb teie artikkel meile tagastada originaalpakendis, heas seisukorras, kasutamata ja hästi kaitstult, et see ei saaks transpordi käigus kahjustada. Samuti teavitan teid, et pakipunktid ei võta vastu tagastatavaid pakke ning taganemisõiguse korral peab klient kandma tagastuskulud. Lisaks ei teosta me vahetusi pärast teie artikli(te) kättesaamist. Seetõttu palun teavitada meid, kas eelistate raha tagastamist oma pangakontole/PayPal-i või krediiti Zoomalia kontole. Lugupidamisega, Anaïs Zoomalia'st
3 sõnumid
simone
Tere, tellisin Zoomaliast neli pakki mähkmeid. Kuid ma tellisin vale suuruse. Mul oleks vaja suurust S-M, mitte L-XL. Kuidas toimida? Tänan abi eest. Lugupidamisega Minu tel 06 11 60 20 80 [email protected] Pärast ülevaatamist soovin teha vahetust. Palun öelge, kuidas edasi talitada.
3 sõnumid
simone
Vabandust, mitte vahetus, vaid krediit minu kontole. Vabandust
287 sõnumid
zoomalia
Tere Simone, Et teid võimalikult hästi aidata, võtsin just teiega ühendust teie tellimuse osas. Ärge kartke tutvuda minu sõnumiga ja vastata sellele, kui vaja. Ilusat päeva teile. Coralie Zoomaliast
3 sõnumid
simone
Aitäh vastamast minu tagasipöördumise kohta, mille teen juba homme. Mul oli vaja SM-mähkmeid, mitte suurt suurust ... ma eksisin. Tänan, et see on minu ZOOMALIA kontol. Lugupidamisega, S. BOMPARD
5 sõnumid
kelly
Tere, ma valisin vale suurusega suukorvi, kuidas suurust vahetada? Aitäh
287 sõnumid
zoomalia
Tere, olen teie kauba tagastamise taotluse teadmiseks võtnud. Kasulikud väikesed nõuanded: - Seaduslik taganemistähtaeg on 14 päeva - Looge ja laadige allapoolel taganemisvorm oma kliendikontol, nähtav vahekaardil "kõik minu tellimused", vahekaart "taganemine". Valige tagastatavate esemete kogused ja teie tagastamise põhjus. - Esemed tuleb tagastada meile originaalpakendis, heas seisukorras, kasutamata ja hästi kaitstud. - Pakiautomaadid ei võta vastu tagasisaadetisi, tagastamiskulud tasub klient. - Kontrollige hoolikalt rämpspostikasti, kui kiri teie postkastis ei ilmu. Me ei vaheta teie paki või esemete kättesaamisel. Paki kättesaamisel kinnitab tagastusteenus teile tagasimakse. Varsti taaskohtumiseni, Zoomalia Nathalie
1 sõnumid
sophie
Tere, ma ei leia tagasivõtmise vahekaarti. Kas saaksite palun täpselt öelda, kus see asub?
287 sõnumid
zoomalia
Tere! Allalaadimiseks taganemisvorm minge oma kliendikontole, kus on vahekaart "kõik minu tellimused", "vahekaart "taganemine". Valige tagastatavate artiklite kogused ja oma tagastuse põhjus. Kasulikud näpunäited: - Taganemise seaduslik tähtaeg on 14 päeva - Artikkel tuleb meile tagastada originaalpakendis, heas seisukorras, kasutamata ja hästi kaitstult - Pakiautomaadid ei võta tagastatavaid pakke vastu, tagastuskulud katab klient. - Jälgige hoolikalt oma rämpsposti kausta, kui e-kiri ei ilmne teie postkastis. Me ei tee vahetust teie paki või artiklite kättesaamisel. Kohe pärast teie paki kättesaamist kinnitab tagastusteenus teile tagasimakse. Soovin teile ilusat päeva. Nathalie Zoomaliast
1 sõnumid
leopold
Tere, mul on sama probleem rakmete suurusega, sooviksin ka midagi kinnitada: kui räägitakse "originaalpakendist", kas see tähendab ainult toote pakendit, mitte suurt Zoomalia tellimiskarpi? Minu puhul on rakmetel küll silt, kuid neid ei olnud pakitud. Eelistan üle küsida, sest olles tellinud veel muid esemeid, sain väga suure karbi... Tänan teid ja soovin teile kena päeva lõppu. Lugupidamisega, Leopold Marescal
4 sõnumid
christiane
Tere, ma tegin tellimuse eile õhtul, tellimus nr JU2433342735. Pärast loomaarsti külastust täna hommikul 27.08.2024, minu koera terviseprobleemide tõttu, pean ma vahetama krõbinaid. Ma sooviksin kas oma tellimuse tühistada või siis vahetada teised krõbinad, mis ma olen oma ostukorvi lisanud. Kas te saaksite mulle kiiresti vastata, et ma saaksin tellimuse esitada. Tänan teid ette teie mõistva suhtumise eest ja ootan vastust. Lugupidamisega
287 sõnumid
zoomalia
Tere, ma näen, et mu kolleeg on teile teie tellimuse osas vastuse andnud. Kui teil on vajadust, võtke meiega oma kliendiala kaudu uuesti ühendust. Soovin teile ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
eva
Tere, võtan teiega ühendust, sest olen teie veebisaidilt tellinud tooteid väärtuses 48,43 €. Siiski eemaldasin mõned esemed, kuna olin teinud valesid valikuid. Lõpuks debiteeriti mulle uuesti 17,96 € lisaks 48 €-le. Kas arvate, et saaksite need tagasi maksta?
4 sõnumid
christiane
Tere Exact, minu puhul oli klienditeenindus tõhus ja professionaalne. Aitäh.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Eva, Selleks, et teid võimalikult hästi aidata, kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega läbi teie kontol oleva vormi:
- Minu konto
- Vaadake kõiki mu tellimusi
- Klienditeenindus Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel. Kaunist päeva, Coralie Zoomaliast
- Minu konto
- Vaadake kõiki mu tellimusi
- Klienditeenindus Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel. Kaunist päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
omaima
Ma soovin tagasisidet ja raha tagasi
287 sõnumid
zoomalia
Tere Omaima,Võite allalaadida taganemisvormi oma nähtavast kliendialast. Valige tagastatavate esemete kogus ja märkige tagastamise põhjus. Väikesed kasulikud nõuanded: - Taganemisõigus on seadusjärgselt 14 päeva - Esemed tuleb meile tagastada originaalpakendis, heas seisukorras, kasutamata ja hästi kaitstult - Pakiautomaadid ei võta vastu tagastatavaid pakke, tagastuskulud katab klient. - Jälgige kindlasti oma rämpsposti kausta juhuks, kui kiri ei ilmu teie postkasti. Me ei tee vahetust teie paki või esemete kättesaamisel. Teie paki kättesaamisel kinnitab tagastusteenus teile raha tagasimakse. Ilusat päeva,Coralie Zoomaliast