Arg Leopard geko

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Flavie
1 sõnumid
flavie fr

Tere, ma just ostsin kaks beebi emast leopardgekkot (mul on neid olnud kaks päeva). Üks neist on uudishimulik ja ronib juba mu käele, laseb end silitada, samal ajal kui teine ​​tundub häbelikum ja peidab end kogu aeg ära.

Kuidas teha nii, et ta oleks vähem arg ja võtaks minuga kontakti?

fairy
18 sõnumid
fairy fr

Tere,

Te peate temaga samm-sammult lähenema ja leidma viisi, kuidas ta saaks teiega harjuda. Näiteks proovige teda silitada (ärge tõstke teda üles, sest talle ei pruugi see meeldida ja ta võib veelgi rohkem varjuda; saate teda tõsta, kui ta on tegelikult teiega harjunud). Toidake teda ja näidake selgelt, et just teie olete see, kes teda toidab ja seeläbi tema elu säilitab.

Loodan, et sain teid aidata!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest