Küsimused, tootearutelud Ampoule chauffante Basking Spot Infraled Exo-Terra

49 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, soovin soetada pantherophis guttatus'e, mul on olemas Exo Terra terraarium, mõõtmetega 60x45x45! Minu probleem on see, et elan vanas majas, mida on raske kütta (umbes 17 kraadi). Milline lamp oleks piisavalt võimas, et anda päeva ja öö jooksul head temperatuuri?!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate seda pirni kasutada, tuleb ette näha piisav võimsus, et kompenseerida suhteliselt madal ruumitemperatuur. Näiteks 100W lamp, mis on riputatud 30 cm kaugusele soojapunktist, tekitab temperatuuri 32 °C, seetõttu tuleb temperatuuri säilitamiseks või alandamiseks kõrgust reguleerida. Soovitatav on kasutada termostaati, et tagada temperatuuri püsivus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Estevan
2 sõnumid
estevan fr
Tere, ma otsin infrapunalampe, mis ei kiirga UV-valgust, et soojendada oma 120x60x60 terrariumi, paigaldades lambi terrariumi välisküljele. See on OSB-materjalist terrarium.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub majutatavast liigist ja toatemperatuurist, kus terraarium asub. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Estevan
2 sõnumid
estevan fr
Tere, mul on 120x60x60 terrrarium leopard geko jaoks. Tahaksin paigaldada UV-ta soojuslambi 60 cm kõrgusele põrandast. Millist pirni peaksin valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 60 cm on üsna pikk kaugus kuumutuslambi jaoks, mis võib osutuda ebatõhusaks. Leopardgekole peaks kuumaala temperatuur olema vahemikus 32°C kuni 34°C. 150W pirn võiks sobida, kuid soovitame teil regulaarselt temperatuuri kontrollida, et tagada teie roomaja heaolu. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, millist tuge valida infrapuna küttepirnile Heat Glomerci
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile EXO TERRA Glow Light hoidikut. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
oria
18 sõnumid
oria fr
Kas see lamp tekitab UVB-d?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lamp ei asenda UVB pirni, see on soojenduslamp. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Mallory
6 sõnumid
mallory fr
Tere õhtust, kas saame paigaldada selle 50 W pirni (viide 1783) keraamilisse lambipesasse (viide 29934)? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Turvalisuse ja garantii huvides soovitame teil mitte paigaldada seda lampi keraamilisele alusele 29934 Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Mallory
6 sõnumid
mallory fr
Tere, mida peaksin kasutama, et saavutada 32 kraadi kuumemaal ja 23 kraadi külmemaal? See on gekode jaoks, minu terrariumi mõõtmed on 1,20 meetrit kõrgus ja 60x60 cm. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 32 °C saamiseks tuleb 100 W pirn asetada loomast 30 cm kaugusele ja 23 °C saamiseks tuleb 50 W pirn asetada loomast 30 cm kaugusele. Lugupidamisega, Madeline de Zoomalia
NICOLAS
3 sõnumid
nicolas fr
Tere, varsti võtame vastu kaks noort kreeka kilpkonna. Mul on terrarium ja tahaksin teada, millise UV-pirni peaksin valima ja millise küttepirni? Mul on juba teie veebisaidilt ostetud lambialus: klammerdatav reflektorlamp koos võrega. Ja ma soovin teie arvamust täiendava aluse ja vajalike pirnide kohta. Tänan nõuannete eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kreeka kilpkonn vajab suures koguses UVB-d. Meie lambialust kasutades soovitame kasutada lambipirni SOLAR GLO 125W (taas tellimisel), mis toodab soojust, UVB ja UVA kiirgust ning valgust. Õige UVB jõudluse saavutamiseks tuleb see lamp riputada kilpkonnast 40-50 cm kaugusele. Olge siiski ettevaatlik, et kontrollida, kas teie grilliga lambialus toetab lambi võimsust (125 vatti). https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
tom
1 sõnumid
tom fr
Kas see pirn sobib selle sokliga? https://www.zoomalia.com/animalerie/douille-porcelaine-pro-socket-p-9469.html Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on teise kaubamärgi pesa kui pirn. Soovitame pigem sama kaubamärgi hoidikut nagu pirn. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emilie
3 sõnumid
emilie fr
Tere, mul on 1,50 m pikk ja 60 cm sügav terraarium, kas 150 W pirn sobiks minu maismaa kilpkonna jaoks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub liigist: troopiline või Euroopa? 150W pirni kiirgav infrapunakogus pole 60 cm kaugusel piisav. Kui soovite temperatuuri 30-32°, peaksite võtma järgmise tüübi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-halogene-sun-glo-p-578.html (100w). Kui soovite madalamat temperatuuri, peaksite võtma vähem võimsama pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
Emilie
3 sõnumid
emilie fr
Tere, mul on terrarium, mille pikkus on 1,50 m ja sügavus 60 cm. Arvan, et võtan 150-vatise pirni. Kas ma olen õigel teel? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Konkreetse vastuse andmine on keeruline, teadmata, millist temperatuuri soovite põrandal saavutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, millisele alusele ma saan 50 W lambipirni kinnitada, teades, et see on mõeldud kutsikatele ning ma sooviksin seda konksuga üles riputada. Ma ei soovi klambriga alust. Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate selle lambipirni ühendama heakskiidetud hoidikuga, mis võimaldab soovitud võimsust vastu võtta. EXO-TERRA hoidikud on mõeldud ainult teraristikaks kasutamiseks. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
petra
5 sõnumid
petra fr
Tere õhtust, milline sokkel on Heat Glo infrapuna kuumutuslampil? Kas väike või suur? https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-infrarouge-heat-glo-p-399.html
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellel pirnil on suur sokkel. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
David
1 sõnumid
david fr
Tere, mul on 45x45x45 terrarium erakvähkide jaoks. Sooviksin teada, millist lampi kasutada, et saada kuumemail punktis 29° ja külmemail punktis umbes 24°. Plaanin osta termostaadi/hügrostaat. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellele küsimusele on raske täpselt vastata. Kõik sõltub teie lambialuse kaugusest. Parem on eelnevalt teste teha. Soovitame alustada 75W pirniga. Ärge unustage kasutada termostaati oma elupaiga temperatuuri reguleerimiseks. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
dylan
1 sõnumid
dylan fr
Tere, 50-vatine lambipirn ei pruugi olla piisav, et saavutada temperatuur 36 kraadi, arvestades teie kasti mõõtmeid: 50 cm pikk, 27 cm lai ja 35 cm kõrge. Temperatuuri saavutamiseks mõjutavad teie kasti õhutavus, isolatsioon ja ümbritsevad tingimused. Võib olla vajalik täiendav soojusallikas või parem isolatsioon.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 50W võib jääda napiks. Soovitame alustada 75W pirniga. Ärge unustage kasutada termostaati oma elupaiga temperatuuri reguleerimiseks. Kui märkate, et temperatuur on natuke madal, võite lisaks kasutada soojendavat vaipa. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
LYONEL
1 sõnumid
lyonel fr
Tere, mul on terrass mõõtmetega 2,05m * 0,50m ja 0,70m kõrgust, valgustuseks kaks 58W neoontoru. Seega on temperatuur 25°C. Kas ma saaksin kasutada mõnda neist lampidest, et saavutada ideaalne päevane temperatuur pogoonide jaoks? Kas ma peaksin kasutama termostaati?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, saate seda tüüpi lampi kasutada. Soovitame tõepoolest kasutada termostaati, et reguleerida elupaiga temperatuuri parimal viisil. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
thomas
1 sõnumid
thomas fr
Tere, mul on gekko 60.45.60 terrariumiga ja sooviksin teada, milline valgustus oleks ideaalne, teades, et mul on päeval ainult üks 50W pirn keraamilise reflektoriga (30 kraadi kuumas punktis). Kas öösel on ka valgustust vaja?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ööseks võime teile soovitada Night Glo: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html Ja päevavalguseks Repti Glo 2.0: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
mikael
5 sõnumid
mikael fr
Tere, kas ma saan panna selle pirni öösel oma pogoonile ja kui jah, siis kui palju vatte on vaja terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 60x30x45?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võid selle pirni julgelt ööseks põlema jätta. See on isegi soovitatav! Punane valgus ei sega mingil määral teie pogona öiseid ega päevaseid tegevusi. Soovitame võtta 75W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
YANNICK
1 sõnumid
yannick fr
Tere, mul on veekilpkonn (Pelusios castaneus), kes elab 45x45x45 terrariumis. Kas saaksite mulle öelda, millist valgustust ja kui võimsat soojenduslampi oleks Carolinile parim heaolu tagamiseks? Ette tänades. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Soovitame teie kilpkonna jaoks pirni, et tal oleks mõnusalt soe koht: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussur-swampglo-p-556.html
Samuti on vaja küttekeha vee soojendamiseks, näiteks selline: https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-reptoheater-rht-50-chauffage-compact-pour-aquaterrarium-p-16838.html

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Roger
3 sõnumid
roger fr
Tere, kas selline 150 W lamp piisab kahe pogona terraariumi suuruses 120x80x60 soojendamiseks, kui sellega kaasneb kaks Repti Glo 10.0 lampi valgustuseks, või peaksin lisaks ette nägema 50 või 75 W suuruse lambi? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest piisab 150W lambist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Eloise
2 sõnumid
eloise fr
Tere, kas see soojuslamp sobib Exo Terra Compact Top galeriile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Põhimõtteliselt soovitame selles galeriis kasutada pigem Repti Glo Exo Terra kompaktluminofoorlampe (PT2226 / PT2227 / PT2228), et luua ideaalne ultraviolett- ja nähtava valguse suhe; võib kasutada ka kombineeritult hõõglambiga, näiteks Sun Glo Exo Terra lambiga, et tõsta ümbritseva õhu temperatuuri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Sain kahe päevaga sain kätte oma 50W infrapunalambi, kuid samas sain aru, et seda ei saa "tavalisse" lampi keerata. Kust leida lambile sobiva läbimõõduga (umbes 10cm) lamp? Palun kiiresti, mu kilpkonn külmetab! :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me saame teid nõustada meie kataloogi toodete osas, nimelt: - kuumutuslamp Zoluxilt - powersun lamp Zoluxilt - Sunglo lamp Exoterra poolt - Trixie kohtvalgusti Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
michael
1 sõnumid
michael fr
Tere õhtust, mul on peagi täiskasvanud suuruses boa, ja mulle soovitati kasutada soojenduslambi asemel soojendusmatti (sest see võib põhjustada roomaja kuivust). Mida soovitate infrapunalambi osas palun vivaariumi jaoks, mille mõõtmed on 160 x 55 x 75? Vivaarumis on juba olemas neoonlambiga päevane tsükkel. Tänan teid vastuse eest, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Arvestades teie terrariumi suurust, peaksite valima 100 kuni 150 W pirni. Soojendusmatt ei ohusta roomajat "kuivatada". Võib-olla oleks mõistlik see siiski sisse panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dylan
4 sõnumid
dylan fr
Tere, kas terrariumis 80x30x40, kui ma kasutan seda 75W pirni ja 60W halogeenlampi, kas see on piisav maohobule, ja minu bearded draakoni jaoks terrariumis 100x40x50 kasutada 75W infrapunapirni ja 15W UV-neoonilampi? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Jah, sellest piisab. Pärast seda on hädavajalik kontrollida terrariumi sisetemperatuuri, mis sõltub palju ruumi temperatuurist, kus terrarium asub.Parimate soovidega,Pierre
Bekaï
1 sõnumid
bekaï fr
Tere, Exo Terra 60x45x60 terrariumis, kui ma jätan ainult selle 75 W öölambi, kas sellest piisab minu kuningpüütoni jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellest peaks piisama. Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest