Küsimused, tootearutelud Cage de transport pour chien aluminium pour coffre de voiture

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aurelie
1 sõnumid
aurelie fr
Tere Millise suurusega piiri te soovitaksite? Lugupidamisega
Etienne
1 sõnumid
etienne fr
Tere, milline puuris oleks keskmise suurusega pinšerile ideaalne... puur M/L?... Parimate soovidega!...
christophe
1 sõnumid
christophe fr
Tere, millist suurust soovitate saksa lambakoerale, kes kaalub umbes 50 kg? Kasti tugevus kaaluga võrreldes? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõige suurem suurus oleks kõige sobivam. Siiski on hädavajalik, et mõõdaksite oma koera, et olla kindel, et suurus sobib talle. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere õhtust. Milline suurus puur sobiks meie emasele samojeedile, kui ta täiskasvanuks saab? Praegu on ta alles 4-kuune, kuid sooviksime puur juba praegu soetada. Suur aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame viitenumbrit 30774. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, kas väikseim puur sobiks Prantsuse buldogile? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame oma koera mõõta, et valida õige suurusega transpordipuur. Tema mugavuse huvides vali alati veidi suurem puur. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
CHRISTIAN
1 sõnumid
christian fr
Tere, kas koer saab mustast plastikkaitsest läbi hammustada ja selle hävitada? Kas see on piisavalt vastupidav? See teeb mulle veidi muret. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need kaitsed on üsna vastupidavad, seega ei tohiks probleeme tekkida. Ometi võib juhtuda, et pidev "närimine" kahjustab neid ja muudab nad hapramaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Louis
1 sõnumid
louis fr
TereKuidas tüüpi puuri te mulle soovitate Beauceroni jaoks?Kas saate tagada mulle kohaletoimetamise hiljemalt neljapäevaks, 24. oktoobriks?Lugupidamisega,L. Bertin
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame soovitada seda puuri:40428 Mõõtmed 125 x 74 x 83, sisaldab libisemiskindlat vaipa: https://www.zoomalia.com/animalerie/caisse-de-transport-pliable-tapis-antiderapant-offert-p-11368.html See puur müüakse meie veebisaidi kaudu professionaalse müüja poolt, seega ei saa me tagada kohaletoimetamist kindlal kuupäeval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
catherinel
1 sõnumid
catherinel fr
milline puur golden retrieverile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame võtta vahepealse suuruse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julien
4 sõnumid
julien fr
Ma arvan, et rassi järgi ei ole suurust. Sama rassi koertel võivad olla täiesti erinevad suurused. Võib-olla peaksite meile suuruse andma, kas te ei arva !!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest