Küsimused, tootearutelud Cage de transport pour chien aluminium pour coffre de voiture
14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
aurelie
Tere Millise suurusega piiri te soovitaksite? Lugupidamisega
1 sõnumid
etienne
Tere, milline puuris oleks keskmise suurusega pinšerile ideaalne... puur M/L?... Parimate soovidega!...
1 sõnumid
christophe
Tere, millist suurust soovitate saksa lambakoerale, kes kaalub umbes 50 kg? Kasti tugevus kaaluga võrreldes? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõige suurem suurus oleks kõige sobivam. Siiski on hädavajalik, et mõõdaksite oma koera, et olla kindel, et suurus sobib talle. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sandra
Tere õhtust. Milline suurus puur sobiks meie emasele samojeedile, kui ta täiskasvanuks saab? Praegu on ta alles 4-kuune, kuid sooviksime puur juba praegu soetada. Suur aitäh. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame viitenumbrit 30774. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
romain
Tere, kas väikseim puur sobiks Prantsuse buldogile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame oma koera mõõta, et valida õige suurusega transpordipuur. Tema mugavuse huvides vali alati veidi suurem puur. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christian
Tere, kas koer saab mustast plastikkaitsest läbi hammustada ja selle hävitada? Kas see on piisavalt vastupidav? See teeb mulle veidi muret. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need kaitsed on üsna vastupidavad, seega ei tohiks probleeme tekkida. Ometi võib juhtuda, et pidev "närimine" kahjustab neid ja muudab nad hapramaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
louis
TereKuidas tüüpi puuri te mulle soovitate Beauceroni jaoks?Kas saate tagada mulle kohaletoimetamise hiljemalt neljapäevaks, 24. oktoobriks?Lugupidamisega,L. Bertin
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame soovitada seda puuri:40428 Mõõtmed 125 x 74 x 83, sisaldab libisemiskindlat vaipa: https://www.zoomalia.com/animalerie/caisse-de-transport-pliable-tapis-antiderapant-offert-p-11368.html See puur müüakse meie veebisaidi kaudu professionaalse müüja poolt, seega ei saa me tagada kohaletoimetamist kindlal kuupäeval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
catherinel
milline puur golden retrieverile
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame võtta vahepealse suuruse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
julien
Ma arvan, et rassi järgi ei ole suurust. Sama rassi koertel võivad olla täiesti erinevad suurused. Võib-olla peaksite meile suuruse andma, kas te ei arva !!