aidake mul veenda oma vanemaid, et saada küülik
Tere
Mulle meeldivad loomad ja tahaksin jänest, kuid mu vanemad ei taha. Olen juba üritanud nendega läbi rääkida, aga see ei õnnestunud. Mul oli merisiga 5 aastat, aga kahjuks saab järgmisel kolmapäeval, 25.09, neli aastat, kui ta suri
Tere õhtust,
Loe hoolikalt järgnevat
Siin on kümme küsimust, mida iga tulevane omanik peaks endalt küsima enne kääbusjänese ostmist:
1. Kas teil on vähemalt tund aega päevas, et teda toita ja tema puuri puhastada?
2. Kui ta jääb koju üksinda, kannatab jänes üksindust. Kas teise looma ostmine, et talle seltsiks olla, on võimalik?
3. Kas seal on vaikne tuba, kuhu paigaldada tema puur, kus ei oleks liiga palju liikumist?
4. Kas teil on rõdu või aed, kus jänes saab ilusatel aastaaegadel joosta?
5. Kas olete valmis laskma tal kord päevas majas ringi liikuda?
6. Kas suudate mitte vihastada, kui leiate majast väljaheiteid? Need on ainult väljaheited, kuna ta urineerib oma kastis.
7. Kas saate puhkuse ajal teda kaasa võtta või korraldada tema hoidmise?
8. Kui kodus juba on lemmikloom, kas teil on piisavalt energiat ja aega, et pühendada mõlemale ning kindlustada nende omavaheline läbisaamine?
9. Kas mõte jänese kasvatamisest meeldib kogu perele?
10. Kas olete kindel, et ükski pereliige ei ole karvadele allergiline?
Talle on vaja kohandatud elupaika ja vaba ruumi jalutuskäikude ajal, ta ei ole mänguasi, vaid olevus, kelle eest tuleb hoolitseda, nii et kui sa saad tema heaks seda kõike teha, näita see oma vanematele.
jah, kõik need kriteeriumid on mul olemas
Nii et kui kõik on korras, on kõik lahendatud, sest üheksas küsimus kordab seda, mida sa pealkirjaks panid. Seega, kui keegi ei vaidle vastu ja idee meeldib su perele, siis järelikult oled sa sellest juba nendega rääkinud ja nad on pidanud sellega nõustuma?
ei, küsimus 9 on puudu, vabandust
ah, ma arvasin seda ka, et sa pead neile näitama, et sa oled vastutustundlik, et hoolitsed selle eest hästi ja oled ennast juba kurssi viinud. Sa võid registreeruda jänkuentusiastide foorumisse ning seejärel neile seda näidata.
Sa võid öelda, et hoolitsed selle eest oma taskurahaga, et vastutust võttes...
Mul on küülik!!!
Kui sa oled saanud oma küüliku või jänku, anna meile sellest teada!!!!