2 isast või 2 emast

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marina
27 sõnumid
marina fr

Tere, mul on plaanis kaks küülikut võtta, aga ma pole kindel, kas peaksin võtma 2 emast või 2 isast. Kardan, et kaks emast hakkavad omavahel vaidlema ja sama ka isaste puhul, seega ei tea, milline variant oleks parem. Kas on parem, kui nad on samast pesakonnast? Palun aidake mind.

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

1 isane ja 1 steriliseeritud emane (isastele kastreeritud). On vaja ette näha kaks puuri või üks suur üle kahe korruse puur. Soovitatav on võtta need, kes on loomapoes samas puuris.

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Sa võid panna ka merisiga ja jänese!

marina
27 sõnumid
marina fr

aitäh, see on kallis nende kastreerimine ja kui tihti peab neid kastreerima

marina
27 sõnumid
marina fr
[vasakul]kuid me ei saa kokku panna 2 emast[/vasakul][vasakul] [/vasakul]
genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Looma on investeering, mitte mänguasi. Kassi puhul on see umbes 60 eurot isastele ja 90 eurot emastele, see sõltub loomaarstidest (see on ainult üks kord nende elus), nii et see peaks olema sama ka küülikute puhul.

Kui ma oleksin sina, võtaksin ainult ühe küüliku, kuid hoolitseksin tema eest täielikult või võtaksin ühe isase ja ühe steriliseeritud emase!

Aga me ei saa panna kahte emast kokku: kas sa tahad, et nad võitleksid?

marina
27 sõnumid
marina fr

ok, ma mõtlen sellele

marina
27 sõnumid
marina fr

aga kui kaks emast on samast pesakonnast, siis nad on õed, kas nad lähevad ikkagi tülli

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

"aga kui 2 emast on samast pesakonnast, siis nad on õed ja nad hakkavad ikkagi tülitsema" isegi kui nad on samast pesakonnast või samast puuris, on 95% tõenäosus, et nad hakkavad kaklema. Ma arvan, et kui nad on loomapoes samast puuris ja neil on IGALE oma osa (skeem ainult ühe küüliku jaoks on teises postituses olemas, nii et kui tegu on mitmetasandilise puuriga, siis tuleb kindlasti arvestada kahele majakesed, kaks kaussi, kaks „tualettinurka“ ... tegelikult kaks skeemi üksteise peal. Kui sa teed seda siiski 2F puhul ja nad ei klapi, tuleb sul puuri vahesein kinni panna ja neid ükshaaval välja lasta.

marina
27 sõnumid
marina fr

okei, aga ma ostsin selle kasvatajalt, sest loomapoest ostmine pole hea mõte. Nad annavad sulle küüliku ja ütlevad, et see on kääbiküülik, aga tegelikult on see tavaline küülik, seega parem vältida.

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Okei, kasvataja juures on see veel parem :)

Aga ma arvan, et kui puur on nagu skeemil ja iga küüliku jaoks on eraldi puur, siis peaks see töötama. Halvimal juhul, kui võtate mitmekorruselise puuri, sulgete vaheseinad.

Kui võtate emase, siis maja (mis on väga-väga oluline) peaks olema veelgi tähtsam emastele (pesitsemiseks)!

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere Laurine,

Järgmisel lingil leiad maju oma emastele küülikutele!!

https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-pour-rongeur-c-384-2.html

Nägemiseni

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Sandy, sa tegid vea, see on Marina jaoks. Muidu jah, sa leiad liivakodu lingilt kabiinid!

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Vabandust, Laurine, see oli tõesti Marina jaoks.

Varsti näeme

marina
27 sõnumid
marina fr

aitäh, ma vaatan järele

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Jah, jah, onn väga-väga oluline, sest kui su jänes kardab, läheb ta sinna peitu ja öösel meeldib talle minna oma "urgu"!

Noh, kas annaksid meile nüüd oma jänkudest teada, kui sul on kogu vajalik teave oma väikeste jänkude heaolu kohta!!!

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

see kabiin on hea, sest on valmistatud puidust ja omab ka paigalduskohta :

https://www.zoomalia.com/animalerie/natural-living-maison-ila-p-14391.html

Isegi kui teie jänes puid närib, ei ole see mürgine !!!!

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Üks viimane asi, ära anna KRAANIVETT!!! Tuleb osta madala kaltsiumisisaldusega pudelevett! Ja anda köögivilju, nagu porgand, õunad, porgandi pealsed või taimed nagu teeleht... Vähemalt 2 korda nädalas minimaalselt :)

marina
27 sõnumid
marina fr

ok, aitäh

genevieve
11 sõnumid
genevieve fr

Pole tähtis, kas küülikud on samast soost, peaasi, et nad oleksid steriliseeritud (hädavajalik), saabuksid samal ajal (territoriaalne küsimus) ja ennekõike, et nad poleks puuris kinni! ! ! See on mõttetu, kui mängulised ja südamlikud nad on.

Isegi öösel, kui nad tuleb kinni panna, tuleks ette näha 2 suurt puuri!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest