Küsimused, tootearutelud

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
catherine
1 sõnumid
catherine fr
mulle tundub kummaline, et te väidate, et see on 55 cm lai, samas kui selgitustes on ülemise plaadi laius 70 cm! ups, peab olema mingi probleem, ma arvan, et 55 cm on seinakinnituste jaoks, millel on 55 cm vahe, et kahe posti vahele sobituda
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest on eelnevates vastustes olnud arusaamatusi. Selle seinakinnitatava kassipuu välismõõtmed on kinnitatuna 117 cm kõrguses ja 120 cm laiuses. Sügavus on 40 cm. Mõõde 55 cm vastab vahelehele kahe kõige laiema platvormi (70 x 40 cm) vertikaalse posti vahel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ophelie
2 sõnumid
ophelie fr
Tere, kas see puu suudab kanda kahe kassi kaalu? Võrreldes XL-iga. Tänan Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kraapimispuu talub kuni 15 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, kui palju kaalu puu talub?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Maksimaalne toetatud kaal on 8 kg Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ANDRES
1 sõnumid
andres fr
Tere, kas olete kindel, et puu kogulaius on 55 cm? Fotol tundub see palju suurem. Mul on vaja kontrollida, millisele seinale saan selle paigaldada. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, laius on tõepoolest 55 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, milline on palun laius?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Laius on 55 cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
christine
2 sõnumid
christine fr
Tere, mul on plaanis avada kassihooldusasutus 2015. aasta aprilliks. Lisaks uurin erinevaid tarvikuid ja muid asju, mida saaksin paigutada oma tulevaste elanike majakestesse. Dolomiti seinale paigaldatava kassipuu idee meeldib mulle selle esteetika tõttu, kuna selle platvormid on eemaldatava karvaga kaetud ja seetõttu on see seinale kinnitatuna ruumisäästlik. Siiski, kindlasti hakkan ma hoolitsema selliste tõugude eest nagu Maine Coon, Briti (mul endal on üks, kes kaalub peaaegu 5,5 kg)... Seetõttu peab kogu komplekt olema vastupidav ja sobima üsna "suurepärastele" tõugudele. Kas arvate, et minu küsimuste osas ei teki probleeme? Tänan teid juba ette ja ei kõhkle teie saidilt ostmisel. Lugupidamisega, Christine Groc
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see toode on piisavalt tugev, kuid kindlasti tuleks tähelepanu pöörata seinakinnituskruvide vastupidavusele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest