Küsimused, tootearutelud Pâtées PRO PLAN Veterinary Diets Feline NF ST/OX Renal Function en sauce

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
JULIETTE
2 sõnumid
juliette fr
mul pole küsimust, mu kass armastab seda toodet.
Christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere õhtust, millisel kujul need kotikesed on (tükeldatud, viilutatud, vaht)? Tänan teid juba ette vastuse eest.
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere õhtust, need on tükid. Need on suuremad kui Royal Canin, aga kastet on palju.
Anne-Lise
1 sõnumid
anne-lise fr
Jah, need on tükid, pehmemad kui Royal Canin ja rohke kastmega, minu kass eelistab neid. Royal Canini puhul sööb ta ainult kastet ja jätab tükid...
marie christine
1 sõnumid
marie christine fr
Need on pehmed väiksed tükikesed, millel on justkui vedel tainas. Minu neerupuudulikkusega kassile meeldivad need väga
Audrey
3 sõnumid
audrey fr
Tere, millistes kogustes tuleks anda 6,5 kg kaaluvat kassi
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kuna tegemist on veterinaartootega, on vaja selle koguse osas konsulteerida oma loomaarstiga, et see sobiks teie kassile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest