Küsimused, tootearutelud Taimne graanulipuru 100% ökoloogiline

100% kliendid

soovitan seda toodet

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Mia
1 sõnumid
mia fr
Tere, ma tellisin selle liivakasti ja muud tooted teie veebisaidilt 05.02 kiirpostiga, kuna tellimus oli väga kiireloomuline. Siiani pole ma seda kätte saanud, kuigi tarne jälgimisel on märgitud "kohaletoimetatud". Esitasin teie veebilehe kaudu kaebuse, kuid pole siiani vastust saanud ja teie poole pöördumiseks mõeldud telefoninumber ei tööta. Kas keegi saaks minuga ühendust võtta, et leida lahendus? Aitäh
Anaïs
4 sõnumid
anaïs fr
Tere, proua. Selleks, et saaksin teile täpse vastuse anda, kas te saaksite mulle oma tellimuse numbri öelda? Ootan teie tagasisidet, Anaïs Zoomalia'st.
Magali
1 sõnumid
magali fr
See toode on väga imav kompaktpuit, mida kasutan sellest ajast peale, kui vähem lõhna ja väiksem risk, et see ei kleepuks tema tagumikule kui lihtsalt kanep
sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, kas saaksite mulle öelda oma graanulite koosseisu / puiduliike? Tänan teid vastuse eest.
Jerome
13 sõnumid
jerome fr
Tere Virginie, need ei ole lihtsalt puidugraanulid!!! Seega ei sisalda okaspuitu, need graanulid koosnevad kanepikiust, mis on segatud maisikõrte ja elevandirohuga "Miscanthus". Meil on kanepi eeliseks kiire imendumine ja maisi pikaajaline kestvus. Miscanthus võimaldab 300% absorptsioonimahtu!!!!
Jerome
13 sõnumid
jerome fr
Tere Sandra, need ei ole lihtsad puidugraanulid!!! Seega ei ole ühtegi okaspuud, need graanulid koosnevad kanepikiududest, mis on segatud maisikestade ja hiina elefantrohu "Miscanthus" rohuga. Kanepil on eeliseks kiire imendumine ja maisil pikaajaline kestvus. Miscanthus võimaldab koguni 300% imamisvõimet!!!!
Virginie
2 sõnumid
virginie fr
Tere, sooviksin teada, kas see allapanu sisaldab okaspuid? Need võivad olla küülikutele mürgised. Suur tänu ette
Jerome
13 sõnumid
jerome fr
Tere, need ei ole tavalised puidugraanulid, seega ei sisalda okaspuid. Need graanulid on valmistatud kanepikiududest, mis on segatud maisitõlvikuga. Meil on kanepi eeliseks kiire imendumine ja maisi pikaajaline kestvus.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest