1,5-aastase isase puudli probleem

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
corinne
7 sõnumid
corinne fr

Tere, mul on 11 kg kaaluv isane keskmine puudel ja sellel koeral on mõningaid muresid :

- mida ta väga tihti teeb, on see, et ta tõuseb püsti ja niutsub, olles nina maas nagu otsiks ta midagi, nuusutab maad ja rändab mööda maja ringi väikeste niutsatustega, esialgu arvasin, et keegi on sisse tulnud, aga ei.

- ta lamab sageli välisukse ees,

- haugub iga sekundi tagant (ma liialdan) aga niipea kui kuuleb väiksematki heli (ma elan korteris) ja hoolimata kõigist nõuannetest, mida olen saanud ja rakendanud, ei lõpeta ta haukumist.

- Välja minnes on raske talle rihma panna, ta tõrgub, kui ma kaelaosa haaran (sama ka rakmetega), ja teda on raske talitseda.

Kui ta on väljas, räuskab ta kõigi ja kõige peale, sealhulgas teised koerad ja inimesed, mis ajendab kaht teist emast koera ka haukuma.

Ometi kükitun ja hellitan teda õrnalt, püüdes talle rihma panna, et teda rahustada.

Tegu on õige argliku iseloomuga koeraga, näiteks tooli heli, kui ma püsti tõusen, paneb teda võpatama, ta hüppab tagasi ja jookseb haukudes ukse poole.

Olen mõelnud, et ta ei talu korterit, kuigi viin ta üsna sageli välja ja lasen tal kolm korda päevas suurel rohealal joosta.

Pean täpsustama, et ta sündis farmis koos lehmadega ehk suurel alal, kuid olen teda kasvatanud alates ta neljandast elukuust.

Küsisin nõu koerte treenerilt, kes ainult ütles, et kastreeri ta.

Minu koer elab koos kahe emasel koeraga, kaheaastase puudel ja väga väikese kuue ja poole kuu vanuse yorkshire terjeriga.

Muidu on ta hästi kuulekas koer vaatamata oma kummalisele iseloomule.

Ta istub ja ootab enne söömist, ei nokitse teiste kaussides. Kui ütlen, et lähe magama, siis ta teeb seda.

Aitäh, et mind lõpuni kuulasite, ja aitäh võimaliku abi eest.

kohtumiseni

corinne
7 sõnumid
corinne fr

kuid tahtsin täpsustada, et kui ta on üksi korteris, siis ta ei haugu üldse, isegi kui naabrid tulevad või on muid müra.

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere, Corinne,

Ka minul oli väiksena väike koerake ja ta ei lõpetanud kunagi haukumist. Ta kartis kõike. (isegi elektrilise hambaharja müra!) Ja mu ema laskis ta kastreerida, nagu koeratreener soovitas, ning pärast seda muutus ta palju rahulikumaks ja vähem arglikuks. Loodan, et ka sinu koeraga läheb nii! ;)

Muidu, ma nägin, et on olemas stressivastaseid tablette, need võiksid teda veidi aidata! Siin on lingid:

https://www.zoomalia.com/animalerie/zylkene-anti-stress-p-14985.html

https://www.zoomalia.com/animalerie/complement-alimentaire-pour-chien-stresse-bewi-dog-mix-ka-50-p-17153.html

Head edu! Ja anna teada, kuidas läheb!

corinne
7 sõnumid
corinne fr

Tere, ma ei ole kõigi nende loomade tablettide poolt, eelistan probleemi lahendada ilma nendeta.

Kastreerimine oli igal juhul planeeritud

Tänan sind vastuse eest

Head päeva jätku ja head nädalavahetust

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest