Zoomalia esimene pood Lons'is

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tervist, Zoomalia kogukond,

Zoomalia pood avab peatselt oma uksed laiemale avalikkusele (Lons 41140)!

Mida te sellest arvate? Kas olete valmis tegema retke meie juurde, et meid külastada? :)

Laurence
1 sõnumid
laurence fr

Tere

Möödusime teie poest umbes 3 nädalat tagasi. Kas saaksite meile öelda, millal see avatakse ja mis on avamisajad?

Lugupidamisega

Pr Ferlat

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Mul on hea meel teatada, et pood avas oma uksed esmaspäeval, 4. juulil (eile) ^^

Lahtiolekuajad:- esmaspäev teisipäev neljapäev ja reede: 10.00 - 12.30 / 14.00 - 19.00 - kolmapäev ja laupäev 10.00 - 19.00 Head külastust ja ära unusta foorumisse oma arvamust jagama tulla!
Ariane
2 sõnumid
ariane fr

Tere, tahtsin teada, kas teil on praegu isaseid merisigasid, sest ma oleksin huvitatud ühest neist ja võin varsti neid vaatama tulla. Tahaksin samuti teada, kust nad täpselt pärit on, ja nende vanust. Aitäh.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest