Küsimused, tootearutelud Zoomalia Basic Tükeldatud želees teraviljavaba kassitoit - 2 maitset valida

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Audrey
29 sõnumid
audrey fr
Tere Siin on, mida see näitab, see on imelik RATSIOONITABELVanus: Täiskasvanu3,5 kg 5,5 kg 7 kg1 gr/p 1+1/2 gr/p 2 gr/p miks ma ei saa aru gr/p
Violette
25 sõnumid
violette fr
Ma ei saa samuti aru... Mida tähendab "gr"??? Kas tegemist on 1 karbiga ja pooleteis karbiga? Ma arvan, et peaksime Zoomalialt ametlikult küsima :)
Melissa
2 sõnumid
melissa fr
Tere, igapäevased toidukorrad on muudetud :) kõik on nüüd gr-s selgitatud! Head päeva, Melissa Zoomaliast
Violette
25 sõnumid
violette fr
Tere. Ma nägin koostises "liha ja loomse päritoluga tooteid". Teades, mis on need "loomse päritoluga tooted", olen ma mures konservide tegeliku kvaliteedi pärast, kuigi hind on kindlasti ahvatlev. Kas me saame muretult alustada, kartmata meie 3 kassi tervist kahjustada?
Audrey
29 sõnumid
audrey fr
See sõltub, see võib olla lihtsalt rups.
Audrey
29 sõnumid
audrey fr
Noh, igatahes on kõik loomsete valkude osas hea, ma leian.
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Minu puhul oli vastupidi, teine pakk oli segamini, kuid vedaja parandas selle, nii et midagi ei läinud kaduma. Muidu on kastid kvaliteetsed ja maiuspalad meeldivad mu kassidele.
Raymond
1 sõnumid
raymond fr
Tere, 48 x 0,4 kg suuruse partii korral saan tulemuseks 19,2 kg. Kuidas saadetis pakendatakse? Kas on võimalik teha kaks pakki, 2x24 suuremasse ja hästi isoleeritud kasti? Olen lugenud ühe kliendi arvamust raskete kastipakkide purunemise kohta... Mida te sellest arvate? Head päeva
annick
1 sõnumid
annick fr
BJ, olen tellinud 24 pakkiga karpe ja ei ole olnud mingeid probleeme kohaletoimetamisega. Tellin väga tihti ja kunagi ei ole kahjustatud saadetist
Odile
1 sõnumid
odile fr
Tere, tellisin 48 karbi partii, need olid väga suures papist kastis, mis oli loomulikult väga raske ... ei olnud katkiminekut, kõige rohkem mõned karbid natuke pealt puruks, kuid kasutatavad ... Kindlasti oleks parem pakendada need 24 kaupa!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest