Küsimused, tootearutelud Zolux Linnuseemnete kott taevalikele lindudele - 12kg
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
bernadette
Tere, kas oskate öelda, millised on seemned ja kas neid on töödeldud, sest ma ei taha, et need aknalaual idaneksid...väga raske eemaldada...Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Selle toote koostises olevad seemned on: nisu, durra, purustatud mais, hirss, triibuline päevalill, hiirehernes, kanep.
Need ei ole elujõuetuks muudetud ja võivad seetõttu idaneda, välja arvatud purustatud mais.
Parimate soovidega,
Zoomalia meeskond
Selle toote koostises olevad seemned on: nisu, durra, purustatud mais, hirss, triibuline päevalill, hiirehernes, kanep.
Need ei ole elujõuetuks muudetud ja võivad seetõttu idaneda, välja arvatud purustatud mais.
Parimate soovidega,
Zoomalia meeskond
3 sõnumid
frederic
Tere, ma kasutan seda toodet sageli söötmisnõus. Jah, kui mõned seemned jäävad aja jooksul kinni, hakkavad need idanema, eriti nisu! Kuid lindudele need väga meeldivad!
1 sõnumid
marie charlotte
Tere, mul on tavaliselt 20 kuni 25 kg kott tuvide (turteltuvide) jaoks, kuid ma ei leia teie veebisaidilt ühtegi sellist kotti. Kas see kott võiks nende toitmiseks sobida? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil seda toodet oma tuvidele: https://www.zoomalia.com/animalerie/melange-pour-tourterelles-sac-12kg-p-5602.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
frederic
Tere, saate selle võtta. Annan selle turteltuvidele ja tuvidele ning see meeldib ka teistele lindudele!