Küsimused, tootearutelud Kokkupandav kandepuur, topeltuksega ja metallpõhjaga koerale Zolia Xena
100% kliendid
soovitan seda toodet
64 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sylvie
Tere, millist suurust peaksin võtma oma Austraalia karjakoera jaoks? Kasutamine oleks ainult autotranspordiks. Aitäh
1 sõnumid
laurence
Tere, Piisab, kui mõõdate oma istuvat koera ja valite puuri, mis võimaldab tal korralikult istuda. Auto jaoks mõeldud puur on väga mahukas. Mul on isiklikult 22 kg kaaluv Border Collie segu: kokkupandud puur ei mahu minu autosse...
1 sõnumid
hamid
Tere, kas saaksite mulle öelda nende 2 puuri kaalu, palun? : ZOLIA Xena transpordipuur - L ZOLIA Xena transpordipuur - XXL
1 sõnumid
cecile
Tere, Kas saaksite mulle öelda M-suuruses puuri kaalu? Aitäh.
1 sõnumid
nadine
Isiklikult ostsin suuruse S puuri. Ma ei ole seda kaalunud, aga see on ülikerge. Kasutatud materjal on vastupidav, kuid mitte raske
6 sõnumid
laury
Tere õhtust, kas oskate mulle soovitada 2-aastasele kokkerspanjelile, kes kaalub 10 kilo? See on transpordi jaoks. Ma kõhklen suuruste S ja M vahel.
1 sõnumid
gabrielle
Tere, kui suureks kasvavad keskmise suurusega taksid?
2 sõnumid
odile
Ma võtaksin suuruse M
2 sõnumid
sandrine
Tere, milline on väikese spitsikoera suurus
2 sõnumid
véronique
Mul on staffordshire bullterjer ja suuruse XL sisse mahuks minu saksa lambakoer. Seega on L spitsi jaoks enam kui piisav, isegi suurus M.
1 sõnumid
marion
Tere, mul on minisize pinscher ja ma võtsin suuruse S.
1 sõnumid
philippe
Tere, Mina valisin suuruse S kääbuspinšeri jaoks, et tal oleks mugav.
2 sõnumid
sandrine
Aitäh
1 sõnumid
thomas
Võtsin oma staffy jaoks L-suuruses puuri, et teile ettekujutust anda
1 sõnumid
nathalie
Tere, võtsin oma taksikoera kutsikale suuruse M (
1 sõnumid
amaryllis
Tere, kas teate, millal on suurus L saadaval?
1 sõnumid
suzanne
lase neile aega oma küsimust vaadata ❓ ❓ ❓
1 sõnumid
laurence
kui te esitate oma küsimuse, saate vastuseid seotud ostjate arvamustega. Minu jaoks on suurus XL Nouki jaoks: labradori ja poksija segu, meie koer kaalub ligikaudu 40 kg ja tal on palju ruumi, et püsti tõusta ja mugavalt olla. See on tema magamisalus ja mugav koht nagu korv.
1 sõnumid
angie
Tere, mul on staff. Millise suurusega puuri ma pean võtma? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teie töötajatele kasutada suurust M. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
véronique
Tere, et olla mugav, valisin oma staffy jaoks L-suuruse ja see on piisavalt suur. Ma ei tahtnud, et ta tunneks end seal sees rõhutuna.
1 sõnumid
stephanie
Tere, Adopteerime kutsika Setter. Siiski, pidades silmas pikaajalist ostu, teades, et täiskasvanud setter kaalub 20 kuni 25 kg, mõtlen, milline suurus oleks kõige sobivam?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, lähtudes tema täiskasvanu suurusest, soovitaksime valida suuruse XL. Et tal oleks siiski oma puuris mugav püsti seista. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sylvain
Tere, mul on noor Austraalia lambakoer kaaluga 20 kg (täiskasvanud suurus), kes ärevust tunneb, kui ta üksinda on. Ta lõhub asju ja jätab endast lompe maha. Oleksin huvitatud selle puuri ostmisest, et teda lühikeseks ajaks sinna panna, kui ma ära olen. Millise suuruse peaksin valima, et tal oleks mugav? Kas peaksin pigem valima XL või XXL (tal on kaasas oma padi, mänguasjad, veekauss jne)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei soovita teil seda puuri oma äraolekul kasutada. See võib teie koeral tekitada täiendavat ärevust. Kui soovite lasta oma koeral puuris viibida teie kohalolekul, peate teda järk-järgult harjutama ning veenduma, et sellest saab mugavuse, mitte sunduse koht. Teie loom ei tohiks seal viibida rohkem kui 1 või 2 tundi. Suuremas puuris on teie koeral rohkem ruumi lamamiseks, seega sobib suurus XL või XXL. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
baptiste
Tere, isiklikult valisin oma koera jaoks suurima puuri, et anda talle võimalikult palju ruumi. Minu koeral on seal sees tema kausid, korv ja mänguasjad. Olen õpetanud talle vaikselt puuri ja ta magab seal, see on muutunud tema väikeseks kohaks, kuhu ta armastab minna, kui tal on hirm.
3 sõnumid
christelle
Tere õhtust, millist vaipa soovitaksite selle XXL suurusega puuri jaoks? Sooviksin midagi praktilist, pestavat ja mugavat (näitusteks ja transpordiks) meie kahele Akita Inule. Aitäh, Christelle.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame viitenumbrit 30296: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-rectangulaire-gino-beige-a-pattes-marron-p-9577.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
desiree
Tere, kas XL-suuruses puur sobib 3 koerale (2 yorkshire terjerit ja 1 bichon). Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui teie väiksed koerad saavad üksteisega hästi läbi, on võimalik neid XL puuriga transportida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mailys
Tere, mind huvitab XXL-mudel. Millal see saadaval on? Aitäh,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see suurus on jälle saadaval juuli jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jennifer
Tere, ostsin veebruaris xxL puuri ja tahaksin veel ühe osta. Kas te saate neid varsti juurde?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mudel on jälle saadaval mai lõpus. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
severine
Tere, sooviksin osta puuri oma 6-kuusele huskyle. Millise suuruse ma peaksin valima, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, on vaja võtta oma koera mõõdud, et valida tema suurusele sobiv puuris. Tuleb arvestada järgmiste kriteeriumitega: teie koer peab saama kergesti puuri sisse ja välja, püsti seista ja ümber pöörata. Mõõta tuleb tema turjakõrgust (õlgade vaheline ala, kaela alusel) ja selja pikkust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
laurence
Tere, Millal te L suuruses taaslaos olete? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on hetkel täiendamisel ja saab olema jälle saadaval umbes kümne päeva pärast. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
claire
Kas suurus S sobib Boston terjerile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, on vaja mõõta oma koera, et valida kõige sobivam puuri suurus. Ta peaks olema võimeline sisse ja välja minema, seista püsti sees ja end ümber pöörata. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
lucie
Tere Millal teid uuesti varustatakse suurusega M? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode saab taas saadaval olema aprilli jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
apolline
Tere, mul on praegu 3-kuune saksa lambakoer, kes ei suuda veel korralikult käituda, räägiti mulle puurimetoodikast, mida ma sooviksin kasutada, aga ma ei tea, millist suurust valida, et ei peaks ka täiskasvanueas uut ostma! Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ärge muretsege, see, et kolmekuune kutsikas pole veel toas puhas, on üsna normaalne, eriti kui olete suure osa päevast eemal. Võite vajadusel kasutada ööseks puuri, kuid kutsikat ei saa jätta päeva jooksul tundideks puuri, eriti kui olete eemal. Ta võib proovida puurist välja pääseda, end vigastada ja puuri suhteliselt kiiresti murda. Siiski, väga harvadel juhtudel ja suhteliselt lühikese aja jooksul, kui olete kohal, võib see tarvik tõepoolest osutuda tõhusaks teie kutsika suletuna hoidmiseks. Tuleks valida piisavalt ruumikas puur, et ta saaks püsti seista, end keerata ja lihtsalt sisse ja välja minna. XXL suurus on kõige sobivam, kuna saate seda kasutada ka täiskasvanueas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
nathalie
Tere, mis suurust soovitaksite borderkolli emasele koerale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus L peaks sobima. Oma koera mõõtmiseks, et olla kindel. Ta peab saama kergesti puuri siseneda, seal ümber pöörata ja püsti seista. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
tatiana
Tere, ma tahaksin teada, millise suurusega kasti valida malinoisi jaoks, palun. Ma ei saa oma koera mõõta, sest ta on kutsikas, ja sooviksin ta sellega praegu harjutada, et ei peaks täiskasvanuna uut ostma. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus XL peaks sobima. Ärge kõhelge edasimüüjalt nõu küsida, kes oskab teile anda vajaliku teabe ja hinnata teie koera täiskasvanu suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
amandine
Tere, kas saaksite mind e-posti teel teavitada XL ja XXL mudeli täiendamisest. Aitäh Lugupidamisega.
1 sõnumid
carole
Tere, millist suurust puuri soovitate Jack Russellile? Ta kaalub 7,5 kg.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sobima peaks kas suurus S või M. Selleks, et olla kindel, tuleb mõõta oma koera suurus, eelkõige tema kõrgus. Selleks, et ta oleks mugav, on vajalik, et ta saaks kergesti sisse ja välja minna, püsti seista ja keerata ilma raskusteta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
virginie
Tere, sooviksin teada, millal on saadaval XL-suuruses puur. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see suurus on taas saadaval paari nädala pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Tere, kas teate, millal see puur taas saadaval on XXL-suuruses? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur on hetkel otsas, kuid see on taas saadaval umbes 6 nädala pärast. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
fabien
Tere, millist suurust soovitate staffi jaoks, kasutamiseks siseruumides? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus M sobib staffodshire'i bullterjerile. Soovitame koera mõõdud võtta, et selles kindel olla: ta peaks saama vabalt sisse ja välja minna, püsti seista ja puuris kergust pöörata. Ukse mõõdud on ette antud, ärge kartke neid ka kontrollida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
lola
Tere, kas see puur vastab lennuki lastiruumi standarditele? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda tüüpi puurid ei vasta IATA standarditele ja neid ei saa kasutada lastiruumis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
thomas
Tere, millist suurust te soovitate rottweilerile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame suurimat suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
blandine
Tere. Kas seda saab kodus kasutada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda puuri saab kasutada ka siseruumides. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
harmony
Jah, isiklikult kasutan seda nagu onn ja et vältida vigureid, kui ma kodus ei ole. See rahustab mu 2-aastast emast koera.
2 sõnumid
evelyne
Tere, kasutan suuruses M puuri (ZOLIA Xena transpordipuur - M - 75 x 53 x h59 cm), et oma vana KASSI (20-aastane) autoga pikematel sõitudel kaasas kanda. See võimaldab mul sinna paigutada tema padja, väikese tualeti, veekaussi ja krõbinakaussi. See ei välista kassi iga kahe tunni tagant koos koertega autost välja laskmist. Teiselt poolt ostsin just kodu jaoks puuri ZOLIA Koda - XS - 49 x 33 x h39.5 cm (viide: 70567). Paigutan sinna kassi toidu, et takistada koertel kassi krõbinaid varastamast. Minu koerad on liiga suured, et puuri avast sisse mahtuda, mille suu jääb kassile avatuks. Tema on nüüd liiga vana, et pääseda koerte haardeulatusest välja jäävasse kohta.