Küsimused, tootearutelud Tapis chauffant orthopédique Zolia Warmy Up Luxe

100% kliendid

soovitan seda toodet

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Dominique
1 sõnumid
dominique fr
Tere, kui ma selle mati lahti ühendan, kui kaua see soe püsib? Aitäh
marie therese
2 sõnumid
marie therese fr
TERE, kas kellelgi on probleeme? Minul see ei töötanud ja vilgub pidevalt, kui selle ühendame. Mida teha? Aitäh
Bertille
1 sõnumid
bertille fr
Tere, ei, mul pole üldse sellist probleemi
Mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere, minu jaoks pole mingit probleemi sooja vaibaga. Töötab väga hästi
LUCIANA
1 sõnumid
luciana fr
Tere, meie jaoks pole probleemi, see töötab väga hästi.
jean marc
2 sõnumid
jean marc fr
Pole probleemi, see vilgub paar sekundit, süttib numbril 40 ja me seadistame selle 45 peale, näit on alati paigal
Eva
2 sõnumid
eva fr
Kas seda saab paigutada terraariumisse? Kas see toimib korralikult?
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Tere, ei, see vaip ei sobi terrariumi jaoks... ainult imetajatele urus või magamisasemes. Saidil on teisi, mis on spetsiaalsed, sisestades märksõnad "soojendusvaip terrariumi jaoks".
Armelle
3 sõnumid
armelle fr
Tere, ostsin selle soojendusaluse, et paigutada see kutsikate pesakasti. Olen kasvataja. Tavaliselt paigutatakse teised soojendusalused Vet Bed'ide alla, mis on matid puhtuse tagamiseks. Kuid ma mõtlen, et see konkreetne alus ei suuda piisavalt soojendada, et asetada teine matt selle peale? Kas seda saab lihtsalt pesta? Või kas ma saan selle asetada Vet Bed'i alla? Mõtlen, et minu ost ei pruukinud olla tark, kui ma ei pane seda Vet Bed'i alla, mis on seal puhtuse tagamiseks...
LVMR
1 sõnumid
lvmr fr
Tere. Ma ostsin neid 4. Nad mahuvad väga hästi vetbed'i alla... Need on programmeeritud 40 kraadi peale. Aluste ja vetbed'i vahel on mul 28/30 kraadi
patricia
2 sõnumid
patricia fr
Olen ka chartreux' tõugu kasside kasvataja, miski pole Vetbedi peal ega all sobimatu. Olen testinud temperatuuri ja see on hea. Vetbed on seal puhtuse tagamiseks, kuid miski ei takista seda teatud hetkedel määrdumast. Teki kate peseb ja kuivab kiiresti.
ALAIN
1 sõnumid
alain fr
Tere, ma olen vedanud läbi maaajuhtme, et toita kassi varjupaika aia otsas, ainult selleks (isoleeritud elektriline karp, lisaks katusele kaitsekile)... Mu naine ei olnud sellega väga nõus ja lisaks oli üllatunud, kuna ma ei ole üldse käsitöömees... Paigaldasin ka temperatuurianduri, et jälgida varjupaiga temperatuuri. Õnneks on kate tõesti tõhus ja isiklikult ma ei ole midagi peale pannud. Puhastamine on lihtne, sest kate on äravõetav. Tunnistan, see ei olnud ka väga räpane. Mul on garaažis teine elektriline tekk, sellele samamoodi ei ole täiendavat kaitset... Seega samad vastused teistelt inimestelt. Kass siis, see soojendusega tekk on lahe.
Corinne
13 sõnumid
corinne fr
Tere, kas ma saan seda vaipa kasutada väljas asuvas nišis, kuid varjualuse all? Kas on võimalik seda panna oma kassi padja alla? Aitäh.
hervé
1 sõnumid
hervé fr
Tere, ma kasutan seda nii oma kasside kui ka koerte jaoks. Koerte puhul eemaldan aga katte.
patricia
2 sõnumid
patricia fr
Tere õhtust! Võite selle soojendusega vaipa julgelt kinnisesse väljas asuvasse koera majja paigutada, kuid olge ettevaatlik, et teie elektriühendus ei saaks märjaks.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest