Küsimused, tootearutelud Jänesele ja Närilistele Mõeldud Kodu Zolia, õlgi, 30 x 23 x 20 cm

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Ei sobi ei kanale ega jänesele. Minu kahekuune kääbusjänes hävitas selle 8 päevaga
Liliana
1 sõnumid
liliana fr
Väike nipp selleks, et väike maja hästi püsiks: piisab, kui see vormi seada ja tugevdada veidi söödava nööri või sidemega seintelt. Selle väikese maja suur eelis on see, et see on söödav! Minu väike kääbusjänes närib seda iga päev ja ta tõesti armastab seda! Lisaks on see väga hea tema hammaste hoolduseks ja kulumiseks! Tema jaoks on see tõeline maiuspala!
Jessica
7 sõnumid
jessica fr
Ei, mitte üldse kana jaoks. See on näriliste jaoks.
aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
Tere, kas see sobiks kanadele?
Karhène
1 sõnumid
karhène fr
Ei
LILIANE
2 sõnumid
liliane fr
Tere, ei, see väike maja ei sobi kanale. Esiteks on see liiga väike ja ei ole vastupidav. Minu kaks merisiga lammutasid selle päeva jooksul. Punutud kiud ei pea vastu ja see vajub kokku kohe, kui mõni väike loom sellele hüppab. Ei sobi isegi kääbusküülikule.
Laurence
4 sõnumid
laurence fr
See maja pole mõeldud ei jänesele ega kanale. See seisab püsti vaid siis, kui seda ei puudutata.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest