Küsimused, tootearutelud Radiaatorivõrk Zolia Plush

100% kliendid

soovitan seda toodet

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, minu radiaator on 33 cm lai, kas see on sellele võrkkiigele liiga väike? Parimate soovidega
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, kas see võrkkiik sobib elektriradiaatoritega? Aitäh
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Tere, kas radiaatori võrkkiik sobib alla 4 cm paksusele radiaatorile?
Elisa
3 sõnumid
elisa fr
Tere, see võrkkiik sobib kassidele, kelle maksimaalne kaal on kui palju? Minu üks kass on Maine Cooni segu ja kaalub umbes 8/9 kg, kas ta saab sinna minna või üldse mitte? Aitäh.
Edwige
1 sõnumid
edwige fr
Tere... üks minu kassidest kaalus 6 kg ja probleeme polnud. Raudvardad hoiavad radiaatorile kinnitatud võrkkiike väga hästi paigal
Arlène
3 sõnumid
arlène fr
Minu 16-aastane kass ei jäta teda maha, see on Püha Birma, Maine Coon kasse tundes ei soovita ma neid, mitte kaalu, vaid mõõtmete pärast.
Sylvia
7 sõnumid
sylvia fr
Tere, kas see võrkkiik on masinpestav? Aitäh
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Tere, jah, padi ja püüri saab pesumasinas pesta
Fabrice
3 sõnumid
fabrice fr
Tere, jah, mul oli sama küsimus enne selle tellimist ja mind ootas meeldiv üllatus, kui nägin, et seal on tõmblukk, mis võimaldab 'karvkatte' eemaldada ja pesta, mis on väga praktiline. Ma ei kahetse oma ostu, minu kass armastab seda, ta tunneb end seal väga mugavalt, sest see kiikhäll on suurepäraselt suur.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest