Küsimused, tootearutelud Nurgamaja närilistele Zolia puidust - saadaval 4 suuruses

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, kas L suurus oleks piisav kahele meriseale? Tänan vastuse eest.
Vanessa
2 sõnumid
vanessa fr
Tere, ei, L-suurus ei sobi kahele meriseale, ainult ühele täiskasvanule, jättes ruumi, et ta saaks seal sees ümber pöörata.
Brigitte
2 sõnumid
brigitte fr
Tere, kahele on veidi kitsas, aga mu mõlemal meriseal on oma maja ja kõik on hästi
Vanessa
2 sõnumid
vanessa fr
Tere, Marine, ei, suurus L ei ole piisav kahe merisea jaoks, see on mõeldud maksimaalselt ühele täiskasvanud meriseale, et tal oleks piisavalt ruumi pööramiseks. Kahe merisea jaoks on see liiga kitsas ja nad ei tunne end hästi.
Axel
3 sõnumid
axel fr
Tere, kas kääbushamstrile on vaja suurust S või M? Aitäh
Laëtitia
1 sõnumid
laëtitia fr
Tere. Kui tegemist on vene hamstriga, peaks suurus S olema piisav
PASCAL
1 sõnumid
pascal fr
jah, et ta saaks end kerra tõmmata, pole suurt ruumi vaja.
maryam
1 sõnumid
maryam fr
Tere, milline suurus sobiks kääbusküülikule palun
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Võtsin suurima oma kahele kääbusküülikule.
CATHY
2 sõnumid
cathy fr
Tere, võtsin suuruse L, jänes on 2 kuud vana ja see tundub hästi sobivat!
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, ma võtsin oma kääbusjänesele suuruse XL. See on täiuslik.
Stessie
7 sõnumid
stessie fr
Tere, kas M-suurus sobib tšintšiljale?
Eva
1 sõnumid
eva fr
Ei, see ei sobi isegi meriseale, ma arvan, et suurus L ei sobi samuti, see on liiga madal
Flavien
1 sõnumid
flavien fr
Tere, millist suurust on soovitatav kahe gerbiili jaoks?
Lola
1 sõnumid
lola fr
M-suurus oleks kõige sobivam
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere Võtsin oma kahele tüdrukule gerbiilile M Kas see sobib

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest