Küsimused, tootearutelud Mittelei puurisüsteem Zolia, 12, 25 või 50 meetrit, H115cm

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Agathe
1 sõnumid
agathe fr
Tip-top välja arvatud... Minu India jooksupartidel on võimalik läbi minna! Seal oleks pidanud olema kõikjal väikesed ruudustikud. :/
DANIEL
1 sõnumid
daniel fr
Tere, mul on puudu lisaposte, ma ei leia neid teie saidilt. On tõesti kahju, et te ei vasta minu sõnumile, Zoomalia.
Daniel
2 sõnumid
daniel fr
Tõsi on, et vaiade arv on pisut piiripealne, eriti kui pargi kuju on veidi "eriline". Ja võrgusilmad on üsna laiad. Õnneks on võrgu alumine osa peente silmadega. Minu puhul on see peamiselt vaiad, millest mul puudus on. Ja Décathlonis ei ole need just odavad!
SYLVIE
1 sõnumid
sylvie fr
Võrk vastab täpselt kirjeldusele. Tõepoolest, puudub 2 või 3 vaiaga ja silmad on pisut laiad, kuigi minu kanad ei mahuks täielikult läbi, aga veidi pingutades oleks see võimalik. Minu jaoks panen lõpuks võrkaia, sest naabri koer ei ole minu võrgust hirmutatud.
Lucien
1 sõnumid
lucien fr
Vastus kanadele, kes võrguga nokivad... Nad teevad seda siis, kui kanadel hambad suhu kasvavad!!! Ärge süüdistage neid armsaid olendeid, vaid pigem närilisi, keda nende kohalolek ligi meelitab. Nemad on hästi varustatud, et läbi pääseda!
cedric
1 sõnumid
cedric fr
Tere kõigile, ma just ostsin selle võrgu, et teha oma kanadele aedik. Minu küsimus on: kas seda võrku saab kärpida ilma, et sõlmed lahti läheksid? Ma ei vaja 50 meetrit ja minu aedik on ühelt poolt juba võrguga kaetud, seega kui ma tahan värava sellele võrgule panna, pean ma seda lõikama. Tänan ette, loodan, et olin piisavalt selge ^^
Romain
1 sõnumid
romain fr
Tere. Võrku ei tohi mingil juhul lõigata, sest muidu ei saa elastne pealiin enam oma ülesannet täita. Kui te ei soovi kogu joone pikkust kasutada, tuleb keerata võrgu lõpp ukse asukohale vastassuunas.
Lucky51
1 sõnumid
lucky51 fr
Meil on ka võrega külg. Samuti lõikasime võrku oma mõõtude järgi ja probleemideta. Piisab, kui põletada otsad läbipõlemisega peatamiseks puhtalt ja tõhusalt. Ja see on püsinud üle 4 kuu.
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Ostsin selle võrgu rohkem kui aasta tagasi! See on täiuslik! Lihtne paigaldada. Olen selle tootega väga rahul!
Walter
1 sõnumid
walter fr
Olen tootega rahul, tõepoolest on puudu vaiad nende vahel, mis juba kaasas olid, ja minu plastklambrid purunesid samuti, mu mees leidis metallist kaheksakujulise konksu, ühelt poolt pingutas ta selle kinni ja teiselt poolt tegi see konksu, see on täiuslik.
Nanou
1 sõnumid
nanou fr
Ma ei ole selle tootega rahul. Minu 8 kana nokkisid võrgu alaosa, kuigi neil oli umbes 1200m2 rohu ala. Nüüd on seal palju auke ja kui ma ei hakka seda parandama, on see kasutuskõlbmatu. Ei, ma olen tõesti pettunud.
Cedric
3 sõnumid
cedric fr
Süüdi on teie kanad lol. Toode pole vigane. Müüja ei ole süüdi, et teie kanad on võrku nokkinud.
christropher
1 sõnumid
christropher fr
Tere, mul oli sama probleem, aga mitte kanadega, vaid rottidega, sest elades metsa lähedal, tulevad nad seemnete pärast. Võtsin peene traadi ja tegin parandustöid. Muidu hea toode.
Ida
1 sõnumid
ida fr
Imelikud kanad teil seal, ma elan metsaserval ja see aedik teeb oma tööd hästi, välja arvatud väikesed tibud, kes lähevad koos oma emaga, kes on nagu pehme pallike, läbi aia, sest võrgusilmad on veidi suured.
roland
2 sõnumid
roland fr
Samamoodi meie võrk, mis on (arvatavasti kanade poolt) paljudest kohtadest läbi torgatud, nii väiksema kui ka suurema silmaga võrgu puhul.
Jean Jacques
1 sõnumid
jean jacques fr
Tere, mul on juba 50 m pikkune võrk, kuid mitte piisavalt vaiu. Ma ei leia samasuguseid. Kuidas ma saaksin neid hankida? Miks neid ei müüda eraldi? Jään teie vastust ootama, Lugupidamisega, JJM
Cedric
3 sõnumid
cedric fr
Hr Jean Jacques, mul on sama probleem, aga ma leidsin lahenduse. Läksin oma kohalikku Punto Verde poodi Ismingis ja ostsin 2,50 euro eest puidust vaiad, kõrgusega 1,50 m. Loomulikult need istutasin ja lisaks sain võrku paremini pingule tõmmata. Seega lähen kindlasti neid veel ostma. Loodan, et see aitab ka teid.
Vincent
1 sõnumid
vincent fr
Tere, ostsin selle toote eelmisel aastal ja olen üldiselt rahul. Siiski on juurdepääsutõkke valged plastikklambrid aja jooksul katki läinud. Kas neid klambreid müüakse varuosadena? Või on teil palun mõni muu lahendus remondiks? Hetkel sulgub värav pinguti abil, mis ei ole mugav. Lugupidamisega härra Delahaye
Cedric
3 sõnumid
cedric fr
Tõmbasin lihtsalt tüki raudtraati kaareks. Kinnitasin selle peaelektripostile, mis ei liigu, ja sellele, mis liigub avamise jaoks. Ma lihtsalt viin traadi pealt läbi. Mugavalt avaneb värav kahe sekundiga.
Daniel
2 sõnumid
daniel fr
Sama siin. Klõpsud aja jooksul katki läinud. Ma proovin Cédricu lahendust parandada.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest