Küsimused, tootearutelud Õlakotiga transpordikott kassile Zolia Malibu - saadaval 3 värvitooni

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Ronny
3 sõnumid
ronny fr
Tere, sooviksin teada koti välismõõtmeid? Aitäh
Leonie
2 sõnumid
leonie fr
Ma ei tea koti välismõõtmeid, kuid tean, et minu väike kass mahub sinna püsti seisma.
jennifer
2 sõnumid
jennifer fr
Väga täpselt sobib suurtele kassidele, kuid siiski ajab asja ära, kott näib kaalule vastu pidavat
Ronny
3 sõnumid
ronny fr
Mul oleks vaja välismõõte, see on selleks, et transportida oma kassi lennukiga
Susan
1 sõnumid
susan fr
Kott on mõõtmetega 27x27x44. Tähelepanu, minu koti lukk läks katki teisel kasutuskorral. Ma pidin seda veidi nokitsema (mis polnud kerge ülesanne).
Ronny
3 sõnumid
ronny fr
Ok, tänan teid teabe eest
Adina
2 sõnumid
adina fr
Pikkus 44 cm Kõrgus 32 cm Laius 25,5 cm
Adina
2 sõnumid
adina fr
Mina ei tee seda enam lahti. Ma jätan selle nii, sest tõsi, sulgemine pole suurepärane.
jean philippe
1 sõnumid
jean philippe fr
Tere, kas kott läheb masinasse, aitäh.
Leonie
2 sõnumid
leonie fr
Tere, jah, kott on masinpestav, olen seda mitu korda pesnud!
jennifer
2 sõnumid
jennifer fr
Sama, ei muret masinaga
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Ei mõõdetud, kuna tõmblukuga oli probleem, mis ei võimaldanud koti täielikku sulgemist... Kott visati minema!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest