Küsimused, tootearutelud Zolia spiraalne nöör-iste lindudele
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
coralie
Minu arvestusläbimõõduga eksisin, mu papagoi on liiga raske, hah.
6 sõnumid
catherine
Mina võtsin oma papagoi jaoks suuruse L
1 sõnumid
juanella
Tere, sobib hall Aafrika papagoi jaoks, suurus L
1 sõnumid
maxime
Tere, suuruse S puhul on köie läbimõõduks märgitud 5 cm. Selle suuruse S mudeli fotol tundub köie paksus mulle kaks korda väiksem. Kas saaksite kinnitada, et suuruse S köie läbimõõt on tõepoolest 5 cm? Tänud ette
6 sõnumid
catherine
Tere, jah, ma kinnitan teile
1 sõnumid
chloé
Suurus S on tõesti väga väike, sobib hästi viirpapagoile, kuid ei ole näiteks kallopsiidi jaoks üldse sobiv.
3 sõnumid
enzo
Tere, kas on võimalik valida oma värv? Lugupidamisega
1 sõnumid
jeanine
Ei, aga väga sünteetiline köis
1 sõnumid
gerlove
Vältige lindudele paelte andmist. See võib moodustada mao ummistuse ja teie looma tappa.
1 sõnumid
guy
See keerlev nöör ei ole ohtlik ja jääb selliseks, et nad ei saa seda alla neelata
1 sõnumid
veronique
Võtsin selle köie kingituste punktidega. Sellest ajast alates ma seda enam ei kasuta: köied on ohtlikud meie lindudele (vähemalt konksunokkade puhul). Nad kisuvad selle tükkideks ja killud võivad söögitorru kinni jääda, mis võib põhjustada linnu surma. Kui tõesti soovitakse köit panna, tuleks eelistada näiteks kanepiköisi, mis on looduslikud, kuid siiski järelevalve all.
3 sõnumid
ludivine
Köis on mitmevärviline, ilma valikuvõimaluseta. Isiklikult riputasin selle laetalale ruumis, kus puur asub. Nad tulevad sinna siis, kui nad on vabad, ega kahjusta seda.