Küsimused, tootearutelud Zolia spiraalne nöör-iste lindudele

100% kliendid

soovitan seda toodet

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Coralie
1 sõnumid
coralie fr
Minu arvestusläbimõõduga eksisin, mu papagoi on liiga raske, hah.
catherine
6 sõnumid
catherine fr
Mina võtsin oma papagoi jaoks suuruse L
Juanella
1 sõnumid
juanella fr
Tere, sobib hall Aafrika papagoi jaoks, suurus L
Maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere, suuruse S puhul on köie läbimõõduks märgitud 5 cm. Selle suuruse S mudeli fotol tundub köie paksus mulle kaks korda väiksem. Kas saaksite kinnitada, et suuruse S köie läbimõõt on tõepoolest 5 cm? Tänud ette
catherine
6 sõnumid
catherine fr
Tere, jah, ma kinnitan teile
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
Suurus S on tõesti väga väike, sobib hästi viirpapagoile, kuid ei ole näiteks kallopsiidi jaoks üldse sobiv.
Enzo
3 sõnumid
enzo fr
Tere, kas on võimalik valida oma värv? Lugupidamisega
Jeanine
1 sõnumid
jeanine fr
Ei, aga väga sünteetiline köis
Gerlove
1 sõnumid
gerlove fr
Vältige lindudele paelte andmist. See võib moodustada mao ummistuse ja teie looma tappa.
Guy
1 sõnumid
guy fr
See keerlev nöör ei ole ohtlik ja jääb selliseks, et nad ei saa seda alla neelata
Veronique
1 sõnumid
veronique fr
Võtsin selle köie kingituste punktidega. Sellest ajast alates ma seda enam ei kasuta: köied on ohtlikud meie lindudele (vähemalt konksunokkade puhul). Nad kisuvad selle tükkideks ja killud võivad söögitorru kinni jääda, mis võib põhjustada linnu surma. Kui tõesti soovitakse köit panna, tuleks eelistada näiteks kanepiköisi, mis on looduslikud, kuid siiski järelevalve all.
Ludivine
3 sõnumid
ludivine fr
Köis on mitmevärviline, ilma valikuvõimaluseta. Isiklikult riputasin selle laetalale ruumis, kus puur asub. Nad tulevad sinna siis, kui nad on vabad, ega kahjusta seda.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest