Küsimused, tootearutelud

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lydia
2 sõnumid
lydia fr
Tere, sooviksin teada, kas suurus L sobib 80 cm pikkuse ja 54 cm laiuse võrkpalli jaoks?
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere Lydia, teie lennu puhul on see liiga väike, mul on 70×45 puuri ja see on juba väga pingeline, raske korralikult liigutada.
SEVERINE
6 sõnumid
severine fr
Tere, ma olen täpsem, kas 61 cm pikkuse, 45 cm laiuse ja 61 cm kõrguse puuri puhul peaksin võtma suuruse M või suuruse L? Tänan ette.
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Tere, tegelikult on kaitse nagu pruuditüll elastse ribaga, seega veniv! Väga tõhus seemnete jäätmete (seega tahkete väljaheidete) vastu, kuid see ei takista kuidagi minu mandariinide pritsmeid, kui nad on oma puuri põhjas olevas vannis! Ma ei usu, et see sobib ideaalselt sinu merisigade uriini vastu.
SEVERINE
6 sõnumid
severine fr
Tere, ma täpsustan, kas peaksin 61 cm pikkuse, 45 cm laiuse ja 61 cm kõrguse puuri jaoks valima suuruse M või suuruse L? Tänud ette.
 ANNE-MARIE
3 sõnumid
anne-marie fr
Lindude- või väikloomapuuri kaitse on väga hea, see hoiab ära seemnete ja väljaheidete laialipaiskumise, lisaks on see pestav, mis on suurepärane ja kuivamine on kiire, kuna see on õhuke.
Sabrina
1 sõnumid
sabrina fr
Tere, M suurus peaks sobima, endal oli mul suurte lindude puuri jaoks L suurus ja sellest piisas täiesti.
SEVERINE
6 sõnumid
severine fr
Tere, millist suurust võtta 60 cm linnupuurile mustusekindla katte jaoks? Suurus M või L? Tänan ette. Parimate soovidega.
Lorène
1 sõnumid
lorène fr
Tere, kas M suurus on piisav 60 cm puuri jaoks?
NOELLE
2 sõnumid
noelle fr
M suurus sobib keskmise suurusega puuri jaoks, mis on 40 x 20 cm
Yannick
1 sõnumid
yannick fr
Tere, kas suurus L sobib puurile mõõtudega 120x60cm ja kas arvate, et see aitaks vältida merisigade uriini pritsimist vastu seinu nagu praegu? Aitäh.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest