Küsimused, tootearutelud Kassipuule mõeldud rippvoodi Zolia - Saadaval mitmes suuruses
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
cynthia
Tere. Kui sügav on võrkkiik, mille läbimõõt on 30 cm. Aitäh
2 sõnumid
liliane
Seda on raske mõõta, kuid kõige tumedamal kohal on see umbes 13–15 cm. Piisavalt sügav suurele kassile.
1 sõnumid
virginie
Tere! Kas see võrkkiik võiks sobida Zolia Neverlandi kassipuule, mille postid on ruudukujulised?
2 sõnumid
liliane
Tere, ma kasutasin seda teise kaubamärgi kassipuul, millel on ruudukujulised platvormid. Sobib ideaalselt.
1 sõnumid
gérard
Tere, kas teie pakutav suurusega 40 võrkkiik, kas sellel on rauast raam?
1 sõnumid
paul-emile
Tere, pärast toote ostmist paar nädalat tagasi kinnitan, et konstruktsioon on tõepoolest rauast.
1 sõnumid
marie
Mul on Zolia Joy kassipuu. Millist suurust peaksin võtma, et olemasolev võrkkiik välja vahetada, kuna see on nüüd mu kassile natuke väike?
19 sõnumid
johanna
Tere, palun mõõda oma olemasoleva võrkkiige suurus ja soeta endale suurem. Head päeva
1 sõnumid
laurent
Tere, mul oli suuruses 30 võrkkiik ja ostsin uue suuruses 40. Seetõttu tunneb minu keskmise suurusega kass end seal mõnusalt, kuid ole ettevaatlik, sest kuigi see on ainult 10 cm erinev, on see siiski palju suurem ja võib teie kassipuu tasakaalu ohustada.