Küsimused, tootearutelud Tasaskott Flufy lind ZOLIA

100% kliendid

soovitan seda toodet

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
angelique
5 sõnumid
angelique fr
Tere, kas oleks võimalik paigutada tema hallpapagoi sellesse transpordipuuri? Aitäh.
Jeannine
5 sõnumid
jeannine fr
Panna hallpapagoi....? mis puudutab suurust, jah, mitte kaua; kuid vaene kott ei pea vastu noka löökidele
Jeannine
5 sõnumid
jeannine fr
Tere, ostsin mõni aeg tagasi selle transpordikoti oma nümfkakaduule.....ma ei ole seda kasutanud! ja nüüd ei suuda ma seda kokku voltida! kes oskab mulle öelda, kuidas seda teha...aitäh.
Charlotte
5 sõnumid
charlotte fr
Tere, kas see kandekott sobib ka papagoile? Kas see on piisavalt tugev? Head päeva
MATHILDE
1 sõnumid
mathilde fr
Ostsime selle koti, et transportida oma 4-kuust papagoid ja pooleteisetunnise sõidu ajal läks kõik hästi...
PASCAL
1 sõnumid
pascal fr
Ei! Olen transportinud oma papagoisid sellega 2-3 korda ja juba paelad annavad järele. Parem on investeerida heasse transpordipuuri kui kotti...
jade
1 sõnumid
jade fr
Tere, kas see transpordipuur sobib viirpapagoile ja üle 3-tunniseks sõiduks?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest