Küsimused, tootearutelud Puurugeste ja väikeste papagoide puur Zolia Conura - H 150.5 cm

39 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jeanne
2 sõnumid
jeanne fr
Tere õhtust; sooviksin osta selle puuri, et suurendada oma roti elamispinda. Tahaksin teada, kas see sobiks närilistele. Aitäh vastuse eest; lugupidamisega
Sohyeb
2 sõnumid
sohyeb fr
Tere, vastuseks teile on see puur üsna avar, seega saate selle oma lemmiklooma jaoks sisustada. Kuid ma ostsin kaks ja üks neist hakkas kuu aja pärast roostetama.
Hugo
1 sõnumid
hugo fr
Tere, kas jalg eraldub puuri küljest? Lugupidamisega
Wafae
1 sõnumid
wafae fr
Tere, jah, seal on suur kaar jalgade jaoks, lihtsalt pole vaja neid keerata. Samuti saab rattad eemaldada.
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, tahaksin teada, kas peale suure avausukse on veel mõni uks, et panna 15,5 x 11 cm vannitoa? Kas see on sobiv puur armulindudele? Aitäh
Charlène
1 sõnumid
charlène fr
Tere, jah, seal on 4 muud väikest avamist (ülespoole libisevad uksed), kuhu saab panna vanni ja muid tarvikuid. Väikeste uste avamine on umbes 13 cm kõrge ja 8,5 cm lai, enamik vannidest peaks sellele sobima. Minu arvates sobib puur ideaalselt armulindudele.
Michael
1 sõnumid
michael fr
Tere, kas on võimalik seda puuri kasutada Sebra amadiini jaoks? Aitäh! Kirjas on, et puurivõrede vahe on 1 cm. Minu praeguses puuris on võrede vahe 1,5 cm, mis on suurem kui selle puuri puhul.
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
Jah
Laurie
2 sõnumid
laurie fr
Tere, millised on platvormi mõõtmed? Kui kaua kulub puuri kokkupanemisele? Suur tänu teie tagasiside eest! :)
Sohyeb
2 sõnumid
sohyeb fr
Tere, puuri kokkupanekuks kulub umbes 20 minutit ja kõik vajalikud osad ning juhend on kaasas
Marie-lisa
2 sõnumid
marie-lisa fr
Kas see sobib kahele degu'le? Kas see on täielikult metallist? Millised on trellid?
Anne-Laure
1 sõnumid
anne-laure fr
Tere, kõik on täielikult rauast, välja arvatud kogumissahtel, mis on plastikust, kuid see ei puutu kokku loomadega. Kasti sees olevad varbad on täielikult puidust. See on tõesti väga vastupidav ja kvaliteedi poolest sobilik närilistele. Head pärastlõunat,
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
TereJah, ma panin oma liivahiired sinna sisse, kuid soovitan jätta plastkarbi kohale võre
Dorian
3 sõnumid
dorian fr
Tere, kas see puur sobib Aleksandri jaoks?
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Tere, ma sooviksin teada puuri kaalu, sest kavatsen selle teise aluse peale panna, aitäh
Florian
1 sõnumid
florian fr
vabandust, et ma vastust ei ole, mu poeg ostis selle mulle jõuludeks ja seega saan selle 25. detsembril, tervitades
brigitte
3 sõnumid
brigitte fr
Tere, kahjuks ei saa ma teie küsimusele vastata. Kuid ma võin öelda, et olen selle ostuga väga rahul, see on ilus, hästivalmistatud ja meeldiv vaadata, väga hästi disainitud, mis muudab hooldamise lihtsaks. Teisalt näivad mu lapselaste papagoid oma uues elupaigas väga rahule jäävat.
Charlotte
5 sõnumid
charlotte fr
Tere, ma ei saa teile anda puuri täpset kaalu, kuid ma saan teile anda kogu paki kaalu: 16 kg
Fabrice
1 sõnumid
fabrice fr
Tere, milline on vahemaa platvormide ja puuri vahel, sest ma plaanin grillvõre mitte paigaldada. Kas puur on kinnitatud veereva aluse külge või saab puuri paigutada ka ilma ratastega aluseta? Aitäh.
angelique
1 sõnumid
angelique fr
Tere, linnumaja sobib suurepäraselt kõigile lindudele, sest nii kandik kui ka alumine rest on eemaldatavad ning neid saab omavahel vahetada.
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, kui rest eemaldada, on peaaegu 3 cm vaba ruumi; ja ei, ratastega alust ei saa eemaldada, puuri on sellele kinnitatud.
Jeanne
2 sõnumid
jeanne fr
Tere, kuidas te vahetasite need kaks kohta? Head päeva
Tony
1 sõnumid
tony fr
Tere, ma ostsin puuri, tahtsin teada, kas pealmise resti saab eemaldada, et minu nümfkakaduu saaks liiva nautida.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil võrku mitte eemaldada, kuna see jätaks ruumi, millest teie lind võiks proovida läbi pääseda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Valérie
1 sõnumid
valérie fr
Tere, olen huvitatud sellest puurist oma 3,5-kuusele konuurile. Ma olen märganud, et ta praeguse puuri peal ta eemaldab värvi oma nokaga, mis on ohtlik, kuna ta neelab seda alla. Kas see puur lahendab probleemi? Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Zolia puuride jaoks kasutatav värv ei sisalda pliid ega ole lindudele toksiline. Siiski ei saa garanteerida, et teie papagoi seda maha ei koori ja ei neela. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dany
1 sõnumid
dany fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see puur sobib kaeluspapagoi jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib suurtele viirpapagoidele, sealhulgas kaelustäkilisele papagoile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
mohammed
1 sõnumid
mohammed fr
Kas see puuri sobib kanarite jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vahe traatide vahel on kanaarilindude jaoks liiga suur, soovitame seda puuri mitte kasutada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Kas see puur sobib nümfkakaduule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib täiesti aratingale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marie laure
1 sõnumid
marie laure fr
Tere, kas see puur sobib suurele vikerkaare-rohemunapapagoi paarile? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib paari omnivärviliste papagoide jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CHANTAL
4 sõnumid
chantal fr
see puurimudel pakub mulle huvi, kuid ma ei soovi puuri all olevat rull-lauda. kas on võimalik, et seda ei kinnitata? chantal
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puur ja selle tugi on lahutamatud, neid ei ole võimalik eraldi tellida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CHANTAL
4 sõnumid
chantal fr
kuidas hoiab söötja puuri küljes? ma ei saa aru...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sööginõud on paigas, tõstes lihtsalt resti üles, et sööginõud kätte saada, ja lastes resti alla, et need paika panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JOCELYNE
1 sõnumid
jocelyne fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see puur sobiks kahele nümfkakaduule ja kui ei, siis milline puur sobiks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur sobib nimfaloodude jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest