Küsimused, tootearutelud Arbre à chat - 180 cm - Zolia Baobab

100% kliendid

soovitan seda toodet

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, kas see sobib Maine Coonile? (Hetkel veel kassipoeg)
Laureline
1 sõnumid
laureline fr
Tere, platvormid on kitsad isegi keskmise suurusega täiskasvanud kassi jaoks. Maine Cooni puhul tundub mulle keeruline, et ta saaks end mugavalt sinna paigutada.
Ludovic
1 sõnumid
ludovic fr
Kuna mul on kaks Maine Cooni – üks täiskasvanu ja üks kassipoeg –, siis praegu on mu suur kass alati sees ja magab platvormidel.
Marjorie
2 sõnumid
marjorie fr
Tere, kas kraapimispostid on standardsed? kruvid/kruvikeere, et neid saaks standardsete vastu vahetada, kui need on kulunud. Tänan ette
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Need tunduvad mulle standardsed jah
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere, kas saaksite palun öelda mulle kolme ülemise platvormi diameetri. Tänan ette.
Aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
Need on 31 cm läbimõõduga

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest