Küsimused, tootearutelud Papagoi puuri Zolia Aratinga - Kõrgus 183 cm
22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
laurence
Kiire, enne tellimist, kas keegi oskab öelda mulle kaitsekardinateta välismõõtmed, sest puuri kirjelduses on märgitud ainult koguvälismõõdud, eluruum erinevalt teistest mudelitest ei ole täpsustatud? Tänan vastuste eest, lugupidamisega.
1 sõnumid
yves
Tere, laius 102 cm - kõrgus 97 cm (sõltub tausta sisustusest, ma olen pannud tsinkplaadi võrele)
3 sõnumid
melanie
Kas papagoi saab otse puuri seest välja minna, et pääseda mängualale peal või tuleb ta ukse kaudu välja lasta? Aitäh.
1 sõnumid
anais
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik osta ainult alumist sahtlit. Mul on see puur juba mitu aastat olnud ja alus on vee tõttu täiesti roostes ja auklikuks muutunud... Aitäh
1 sõnumid
thomas
Tere, kõigepealt loodan, et teil läheb hästi. Kas on võimalik seda puuri kasutada kahe Aafrika hallpapagoi jaoks? Aitäh vastuse eest ja kohtumiseni.
1 sõnumid
lucia
Tere Millised on puuri täpsed mõõtmed (pikkus x laius) ilma pritsmekaitseribadeta. Aitäh
3 sõnumid
bruno
Tere, kas pritsmekaitsed on eemaldatavad? Ja millised on puuri enda mõõtmed? Lugupidamisega
1 sõnumid
engin
Tere, jah, ta tõmbub tagasi
1 sõnumid
cyrielle
Tere. Puuri saab eemaldada pritsmekaitseribid ja see on 1 m suurune. Lugupidamisega
1 sõnumid
jean-pascal
Tere jah, ta lahkub
1 sõnumid
pauline
Tere, ma tahaksin teada, kas see Aratinga puuris sobiks vikerkaar-looripapagoile? Kas vardade vahe ei ole liiga suur?
1 sõnumid
catherine
Jah, ma arvan, et see sobib. Mul on sees eklektuspapagoi ja kõik läheb suurepäraselt.
1 sõnumid
teddy
Tere, et vastata teie küsimusele, siis mul on suur eklektus, kes on umbes 40 cm pikk, seega arvan, et kui minu uuringud on õiged, sobiks puur vikerkaarelori jaoks.
1 sõnumid
nadia
Tere. Minu jaoks ei sobi see üldse. Minul on sees kaks hallpapagoid, aga minu konuurid on puuris, millel on tihedama vahega trellid.
1 sõnumid
claudine
Tere, jah, teie looripapagoi ei läbi
1 sõnumid
sarah
Tere, see puur pakub mulle huvi, kuid mul oleks üks küsimus, minu papagoi käib iga päev vannis; Kas saaksite mulle soovitada sellele puurile sobivat vanni? Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teie papagoi jaoks järgmist vanni, see sobib igasse puuri ning on avar ja praktiline. https://www.zoomalia.com/animalerie/baignoire-pour-perroquet-splash-giant-p-36066.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mandy
Tere, kas kohaletoimetamine on tõesti tasuta alates 39€ ostust? Kuidas on võimalik, et minult küsitakse kas 40€ või 37€? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on ebastandardne toode, millele ei laiene tasuta kohaletoimetamise tingimused selle kaalu ja mõõtmete tõttu. https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cédric
Tere, sooviksin teada, kas selle puuri värv on pliiavaba? Sest ma ei näe midagi märgitud ja ma ei tahaks, et mu papagoi haigestuks. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik Zolia sarja puuride värvid on pliiivabad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
adrien
Tere; need on tõepoolest pliivabad; samas mitte parima kvaliteediga, sest pärast kuuekuulist kasutamist hakkab värv juba kooruma...
1 sõnumid
cathy
Puuri ilma pritsmekaitseteta on 61 cm lai ja 101 cm pikk