Küsimused, tootearutelud Distributeur automatique 6 repas Zolia - ZD 6
41 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
caroff
Tere, kas see seade on jahutatud? Kui jah, siis millise süsteemi abil? Ette tänades
1 sõnumid
damien
Ei, sellel seadmel ei ole jahutussüsteemi.
1 sõnumid
quentin
Tere, ekraanil kuvatakse tõrge E4. Mida see tähendab? Kas on olemas remonditeenus? Lugupidamisega
287 sõnumid
zoomalia
Tere Quentin, Kutsun teid üles kirjutama meie klienditeenindusele aadressil: [email protected], et saaksime teile vastuse anda. Lugupidamisega, Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
virginie
mul on sama probleem, kas olete vastuse või abi saanud ja kas probleem on lahendatud. Loodan seda teie jaoks. Sest see automaat on minu jaoks tõesti hädavajalik
287 sõnumid
zoomalia
Tere, vabandan selle ebamugavuse pärast. Et teid paremini aidata, palun pöörduge meie klienditeeninduse poole, kasutades teie konto kaudu kättesaadavat vormi: - Minu konto - Vaadake kõiki minu tellimusi - Klienditeenindus Meie konsultandid annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel. Kaunist päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
catherine
Tere, kas oskate öelda, kas seda on võimalik programmeerida mitmeks päevaks või kas on olemas jaoturit, mis sobiks nädalaks või kauemaks (sest pean mitu päeva ära olema). Tänan vastuste eest
1 sõnumid
elodie
Tere, kas on võimalik osta lisatoidunõusid? Sooviksin ühte varuks, kui jaoturiga kaasas olev nõu on just pestud ja kuivab. Aitäh!
85 sõnumid
mathieu
Tere, Kahjuks ei ole Zolia ZD-6 dosaatori jaoks täiendavat konteinerit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
helene
Tere, kas see jaotur sobib, kui ma olen kuus päeva ära? Kas see suudab jagada ühe portsjoni kuivtoitu päevas kuue päeva jooksul? Aitäh
1 sõnumid
carine
Tere, jaotur võimaldab programmeerida tegelikult 5 sööki, 6. päev võiksime öelda, et see on päev J, lahkumise päev, kuna kamber ei ole suletud. Lugupidamisega.
1 sõnumid
manon
Tere Hélène. Jah, see on võimalik. Seal on 6 sektsiooni. Saate lihtsalt seadistada, et jaotur keerleks üks kord päevas teile sobival ajal. Teil on vaja ainult täita 6 sektsiooni krõbinatega. Jaotur keerleb iga päev õigel ajal. Head päeva!
1 sõnumid
eliane
Jaotur võimaldab kätte anda 6 sööki 6 päeva jooksul kindlal kellaajal, esimene söök antakse kohe, kuna esimene kamber jääb avatuks. Väga praktiline ja lihtne programmeerida.
1 sõnumid
marie
Tere. Jaoturil on ainult 5 programmeeritavat söögikorda; 6. jääb lahti ja on seega koheselt ligipääsetav.
1 sõnumid
laure
Tere, kuidas saaksin planeerida mitmepäevaseid toite ilma alust välja lülitamata ja uuesti sisselülitamata, palun? Tänan teid ette abi eest.
1 sõnumid
lucia
Tere! See on täpselt see küsimus, mida ma tahtsin esitada. Ma ei pea toitma viis korda päevas, pigem igal hommikul vara, et vältida tõusmist kell 6... Kas keegi saaks meile öelda, kuidas seda teha? Aitäh
7 sõnumid
brigitte
Aitäh, Monique, leidsin, et seadet välja ja sisse lülitades hakkab päikeseklahv tööle ... sest uuesti sisselülitamine valgustab ja ühendab programmeerija ... maksab, mis see maksab :-/
7 sõnumid
brigitte
Aitäh Monique … olen edasi liikunud, kuigi see programmeerija ei reageeri survele eriti palju …. Hum aitäh, et mind hästi juhatasid :-))!!!
6 sõnumid
monique
Jah ja ei, ma arvan, et see on sõrmede asendi küsimus. Kui olete hästi keskel, ühendub see. See on oskus, mille saab kätte harjutusega.
7 sõnumid
brigitte
Tere jälle, Monique! Ma just lülitasin selle uuesti sisse ja seekord õnnestus mul kellaaeg salvestada ja eureka programmeerida... aga kui oleme programmeerimisaja osas vea teinud, ei saa tagasi minna? Mul on tunne, et peab kõik uuesti alustama...? Aga ma olen rahul, toimub areng!!!!!! :-))) Aitäh teile!!!!
7 sõnumid
brigitte
Tere, mul ei õnnestu aega salvestada, kui vajutan päikesele, siis liigub see teise eine juurde. Olen sellest lõunast alates proovinud aru saada, kuidas see töötab. Arvan, et mu seadmel on rike, see seab esimese söögi aja praeguseks ajaks... Kas keegi saaks aidata? Neile ei saa helistada, see on häiriv:-((((Tänud ette
6 sõnumid
monique
Teie seadmes ei ole viga, see on tõlge juhendist, mis ei selgita programmi hästi. Ma pidin mitu korda üritama, enne kui aru sain. Panin seadme maha ja töötlesin seda mitu päeva oma peas. On normaalne, et olete 2. söögikorral, see vastab esimesena salvestatud toidukorrale. 1. söögikord on see, mille serveerite kohe ja mis jääb teie ette avatuks. Teine salvestatud söögikord on tegelikult esimene ajastatud söögikord. Tegelikult salvestate praeguse kellaaja, mis vastab ka esimesele söögile, mille panete esimesse veerandisse, mis on teie ees, ja täidate selle kas kohe või hiljem olenevalt järgmise talletatud toidukorra toimumise ajast. See on teine toidukord, mis jagatakse, ja nii edasi. Ekraanil kuvatakse toidukordade numbrid kuni viienda toidukorrani, mis annab teile kokku kuus toidukorda, kui arvestada esimene vahetult serveeritav söögikord juurde. Ära kõhkle minuga ühendust võtta, võin vajadusel sinuga koos läbi teha.
7 sõnumid
brigitte
Küll see on kena, et võtate aega, et kõike selgitada!!! Olen teile väga tänulik... kuid kas siis ei saa tõelist aega salvestada? Ma loen rahulikult mitu korda uuesti, et proovida mõista... ma arvasin, et salvestame kella aja ja seejärel programmeerime 5 toidukorda... see on tõesti keeruline...
6 sõnumid
monique
Kui olete tegeliku kellaaja programmeerimise hetkel õigesti salvestanud või kui kontrollite ainult, kas esimene aeg on õige, kui jätate seadme ühendatuks, siis on kõige parem kõik tühistada ja alustada nullist, lülitades täielikult välja pistikupesa ja lüliti. Esimene kellaaeg: praegune kellaaeg = esimene kohene toitmine, teine kellaaeg = teine planeeritud toitmine jne. Rahu ja keskendumist ...
7 sõnumid
brigitte
Aitäh, Monique, tegelikult ei suuda ma ei hetke aega salvestada ega tühistada, nagu nad soovitavad, kahel nupul korraga vajutades ei juhtu midagi ... siis ma lülitasin välja ja saatsin neile sõnumi ning ootan ka esmaspäeva, et näha, kas nad vastavad ... ma murran pead :-/ ehk teie abiga õnnestub mul see...
6 sõnumid
monique
Ah! Jah, tõepoolest, peate kõike otsast alustama, kui eksite ajaga, välja arvatud kellaaeg, mida peate igaks juhuks kontrollima. Seetõttu soovitasin teil olla hästi keskendunud, rahulik ja ilma, et keegi ega midagi teid segaks, olgu selleks kas kass või abikaasa... Olen rõõmus, et teil õnnestus, mina ise pidin sellega nii palju vaeva nägema, et olin peaaegu loobumas. Head päeva teile!
1 sõnumid
manuela
Tere, kas jaotur mäletab iga 6 söögikorda tsükli ajal programmeeritud aegu? Nägin kommentaari, mis selgitas, et iga kord, kui mahutid täidetakse, tuleb ajad ümber programmeerida. Täname vastuste eest.
1 sõnumid
pauline
Tere, ei, sugugi mitte. Ostsin toote hiljuti ja tundide arv jääb hästi meelde.
6 sõnumid
monique
Seade tuleb jätta ühendatuks ja sisse lülitatuks, et see säilitaks programmeerimise. Isegi kui seadmes pole toitu, hakkab see iga päev samal ajal tööle ja avab sektsioonid. Pated säilivad väga hästi mõned tunnid. Kasutasin seda ööseks, kuid loomulikult kuivab pâtée lõpuks välja. See ei sobi pâtée jaoks, mida plaanitakse hoida nädalavahetusel. Lõpetasin selle kasutamise, sest mu kass lõi sellele käppadega, mis ajas teda närvi. Müün oma 6 kuud kasutatud seadme 25 € eest. Kui olete huvitatud...
1 sõnumid
catherine
Tere. Olen väga rahul dosaatori tööga. Kuid olles uudishimulik, tahaksin teada, kuidas on võimalik, et dosaator on õigel ajal ning programmeerimisajad on salvestatud pärast paaritunnist perioodi, mil dosaatorit ei toidetud ei vooluvõrgust ega patareidest. Aitäh
1 sõnumid
sandra
Tere, mul on küsimus ZD6 krõbinajaoturi kohta: kas on võimalik jagada toite mitme päeva jooksul? Näiteks 1 või 2 toitu päevas 3 päeva jooksul? Aitäh
2 sõnumid
cyndie
Tere, mul on neid endal 3, ei ole võimalik toitu mitme päeva peale jagada. See jagab 6 einet, teades, et esimene on tarbitav, seadke jagaja valmis.
1 sõnumid
david
tähelepanu, seade võimaldab programmeerida vaid 5 sööki (vale teave saidil) pealegi saab programmeerimist teha ainult 24 tunni jooksul. 6. portsjon on see, mida annate kohe.
1 sõnumid
sophie
Jah, võib anda mitmel päeval. Me saame programmeerida erinevaid aegu. Minu puhul olen ma programmeerinud 2 korda päevas (6:00-18:00) ja seega igapäevaselt jagub loodud aegadeks dooside vabastamiseks. Kuues doos on kohe ligipääsetav kassile, nii et see on praegune doos, seejärel täidan ülejäänud 5 sektsiooni, et need saaksid jagada järgmistel päevadel. Pean seega laadima iga 2 ja poole päeva tagant.
1 sõnumid
clémentine
Tere, mina annan talle krõbinaid ja kaks söögikorda päevas, seega saan kolm päeva probleemideta ära olla. See aktiveerub määratud ajal ja kõik on suurepärane. Soovitan seda toodet, see on väga praktiline!
2 sõnumid
sabine
Tere, selle dosaatori juures on märgitud, et see hoiab toidu värskena, kui kasutatakse niisket toitu, aga kuidas? Kas see on jahutatud anum, mida tuleb kõigepealt sügavkülma panna? Aitäh
10 sõnumid
gaelle
Tere, Sabine'i küsimus on sama. Kuidas hoiab jaotur märgtoitu värskena? Kas mahutid on jahutatud? Või on tegu sügavkülma pandavate kottidega? Aitäh selgitamast.
1 sõnumid
béatrice
Tere, värske all peetakse siin silmas, et see hoiab toitu kuivamise eest. Enda kogemusel eelistan seda kasutada ainult krõbinatega
11 sõnumid
solene
Tere, jah, seal on 2 jahutuskasti, see hoiab seadmes 1 päeva jahedana, aga mitte kauem. Kui töötame 8 tundi, on see väga hea. Kastid tuleb panna sügavkülma.
10 sõnumid
gaelle
Aitäh, Béatrice ja Solene. Ma arvan, et see ei ole ohtlik, kui märgtoit pannakse välja kell 8 ja süüakse kell 13. Suur aitäh!
11 sõnumid
solene
Ma ei ostnud zoolia brändi, vaid Cat Mate C500.
6 sõnumid
monique
Tere, jahutatud kambrit ei ole, kuid märgtoit säilib probleemideta mitu tundi, seega ostsin selle, sest minu diabeetikust kass peaks sööma ainult märgtoitu, kuna see ei sisalda süsivesikuid, kuid krõbinad sisaldavad neid liiga palju.