Küsimused, tootearutelud Kassipuu XXL - 165 cm - Zolia Zelkova
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
soulaiman
Enne puhumist tahtsin teada, kas enne ostu on võimalik erinevate tasandite patju eemaldada, et neid pesta. Huvitab ka, kas kassipuumudelil on garantii. Suur tänu ette!
1 sõnumid
elodie
Tere, väikesed kinnitusdetailid ei ole fikseeritud, seega võite neid rahulikult pesta. Mis puutub garantiisse, siis eeldan, et on ainult seaduslik garantii, mis tähendab 2 aastat valmistamisvigade vastu.
1 sõnumid
florence
Tere, seoses teie küsimusega seoses minu selle aasta veebruaris ostetud XXL kassipuu kohta eemaldasin kohe alguses padjad, kuna minu Maine Coon'i segu kass ajas need oma käpaga maha. Teatavasti on mõlema võrkkiige läbimõõt 46 cm ja kuna puu on paigutatud suure akna ette, millel on sääsevõrk, siis otsustasin paigaldada alla kaks puidust rattaga alust, et seda kergemini liigutada selle kaalu tõttu akna sulgemiseks ilma pingutuseta. Olen oma ostuga VÄGA rahul, kuna see kassipuu on vaatamata ratastele väga stabiilne ja eriti vastupidav, kuna ma liigutan seda keskmiselt 3-4 korda päevas ühe meetri jagu, et avada sääsevõrk, aken ja luuk. Ainuke väike miinus on see, et kuigi olen seda juba pikka aega jälginud, ei ole selle hind isegi allahindluste ajal langenud.
1 sõnumid
pauline
Kas see on piisavalt vastupidav ja kas kohad on Maine Cooni jaoks piisavalt suured?
1 sõnumid
yannicke
Tere! Jah, see on väga-väga vastupidav, minu 6-kilogrammine koer ronib alumisele võrkkiigele! Minu 3 kassi tunnevad end seal väga-väga mugavalt ja hetkel pole midagi kahjustunud! See on super vastupidav.
1 sõnumid
romain
Tere, kui see aitab teid, siis meil on 2 kassi, kellest üks kaalub 8 kg ja meenutab Maine Cooni. Kassipuu sobib ideaalselt, ta ronib probleemideta üles ja puu ei kõigu seejuures üldse! Kõik padjapiirkonnad on väga suured, ta magab seal mugavalt! Seega on puu tõesti suurepärane!