Võta ühendust klienditeenindusega

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
MARIE
1 sõnumid
marie fr
Tere Sooviksin osta propellerit (väike mudel) minu ZD150 jaoturi jaoks. Kas teil oleks kontakt-e-posti aadressi või tasuta telefoninumbrit? Aitäh
Coralie
2 sõnumid
coralie fr
Tere Marie, Meie klienditeenindusega saate ühendust võtta meili teel, kasutades vormi, mis on saadaval "Minu konto" all "Klienditeenindus". Samuti on võimalik meiega ühendust võtta numbril 05 54 54 00 24 (tasuta number + kõnehind). Soovin teile head päeva. Coralie Zoomaliast
Nicole
1 sõnumid
nicole fr
Ma tellimuse linnupuuri koos 113 € mööbliga, aga oma kontol ma seda ei näe?
daniel
1 sõnumid
daniel fr
Ma tellisin AKVAARIUMI ja oma kontolt ma seda ei näe?
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kutsun teid üles otse meie klienditeenindusega ühendust võtma oma kliendikonto kaudu või telefoni teel numbril 0554540024. Soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
Annie
1 sõnumid
annie fr
Tere, esitasin tellimuse eelmisel laupäeval, maksin ülekandega ja on teisipäeva õhtu ning tellimus on endiselt ootel? ja ülekanne on minu arvelduskontolt maha võetud? Palun andke mulle teavet.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Annie, soovitan teil seoses selle küsimusega esitada kaebus oma kliendialal või võtta meiega ühendust numbril 0554540024. Siiski võib ülekandega tellimuse kinnitamine võtta kuni 72 tundi. Olen teie kuuldel ja soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoonaliast
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
Tere, ma võtan teiega ühendust, sest pidin oma tellimuse täna koju kätte saama ja näen, et kohaletoimetamine toimub 1 tunni kaugusel! Kuidas peaksin käituma?
Donia
1 sõnumid
donia fr
Tere, otsin võimalust oma kulul artikleid tagastada, kuid selleks nõutakse teilt kohustuslikult numbrit või e-posti aadressi, et pakk kätte saada. Kuidas peaksin toimima?
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Dounia, Palun esitage sellega seoses kaebus oma kliendikonto kaudu või võtke meiega ühendust numbril 0554540024. Ilusat päeva, Hélène Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest