võõrutamata kassipoeg ilma emata

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
vanessa
1 sõnumid
vanessa fr

Tere, minu nimi on Vanessa ja mul on 4 kassi. Leidsin just kodu lähedalt ühe puuriida alt kinni jäänud kassipoja.

Ta ei ole veel võõrutatud ja ema on kadunud (ei ole keegi minu omadest)

Ma proovisin teda oma kassidele tutvustada, aga miski ei toiminud, nad ei taha teda omaks võtta.

Ma annan talle süstlaga piima, kuid ta võtab seda vaevaliselt (ta otsib kogu aeg imemise võimalust) ja aitan tal oma vajadusi teha nagu kassiema.

Aga ma ei ole kass ja töötan kogu päeva ning mul on ka 2-aastane laps, seega ei ole mul piisavalt aega selle kassipoja jaoks.

Minu küsimus on, mida ma peaksin tegema: kas proovida teda päästa, kuigi ilma emata on väike tõenäosus teda päästa (kohaliku loomade varjupaiga mehe sõnul) või minna loomaarsti juurde ja lasta tal eutanaasia teha, et ta ei kannataks.

Ma ei tea, mida teha, palun andke mulle oma arvamusi, aitäh.

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tere Vanessa,

Sul on keeruline otsus teha. Raske on sinu asemel vastust anda, sest kõik sõltub sellest, kui palju aega sa saad sellele loomale pühendada. Kui sa saad praegu hästi hakkama, siis miks mitte püüda teda elus hoida ja seejärel inimesele anda, kes temast hoolitseks.

Kuulutuse postitamine sellel saidil ja teistel kuulutuste saitidel leiad kindlasti kiiresti kellegi, kes on valmis sellises seisundis kassipoega vastu võtma.

Halvimal juhul proovi ja kui sul nädala pärast pole ühtegi vastust, saad siis uuesti kaaluda, mida teha.

Igal juhul anna meile teada

Solenne
21 sõnumid
solenne fr

Tere! Sama hästi võiks proovida teda päästa, kuna tulemus on sama... Kui sul on aga tunne, et ta kannatab palju, võid alati võtta nõu loomaarstilt.

Loodan, et ta saab hakkama!

amandine
2 sõnumid
amandine fr

Tere,

olen juba päästnud 15-päevase kassipoja, andes talle mitu korda päevas apteegist ostetud kassipiimasegu, kuid tol ajal ma ei töötanud, seega oli mul palju aega talle pühendada. Usun, et saate ta päästa, kuid nagu Pierrot ütleb, sõltub kõik sellest, kui palju aega olete valmis sellele loomale kulutama.

Loodan südamest, et kui tema eest hoolitsete, siis ta paraneb.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest