Küsimused, tootearutelud VIRBAC Veterinary HPM Senior Neutered pour chat senior stérilisé
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
chloé
Tere, ma sooviksin teada, kas on olemas juhuslikult ka väiksemaid pakendeid? (500g, 200g?) Sest ma tahaksin vahetada oma vananeva kassi krõbuskid, ja ta on toidu osas väga valiv. Aitäh!
1 sõnumid
ophelie
Jah, see on saadaval väiksemas formaadis. Kui soovite seda proovida, saate seda teha veterinaarkabinetis, nad jagavad proove. Seda tegin ka mina ja kuna mu vana sõberle see meeldis, siis nüüd hakkan seda Zoomaliast võtma.
2 sõnumid
chloé
Suured tänud vastuse eest, ma teen nii!
3 sõnumid
sylviane
Jah, täpselt nii, ja need on paksud. Teie kass peab neid närima
13 sõnumid
élodie
Tere, kui suured on krõbinad? Minu kass kipub need tervelt alla neelama, kui need on liiga väikesed. Tänan vastuse eest.
3 sõnumid
sylviane
Tere õhtust, Élodie. Minu 14-aastane kass on ka selline. Need on üsna suured ja sunnivad kasse närima.
1 sõnumid
agnes
Tere, need on väiksemad kui 1-sendine münt. Kui ma saaksin foto saata, siis ma teeksin seda. Umbes 3/4.
1 sõnumid
annick
Tere õhtust, tõepoolest on Virbaci krõbinad keskmisest suuremad. Seetõttu on ROMI (minu ahne kiisu) sunnitud neid närima, mis vähendab regurgitatsiooni. Ka „väike naabrikiisu“ armastab neid väga!!!.....
2 sõnumid
bernard
Tere õhtust, need on 10,5 mm läbimõõduga ja 3,5 mm paksusega. Minu kolm kassi (9 aastat ja 3 kg, 14 aastat ja 3,5 kg, 13 aastat ja 4 kg) armastavad neid väga ja neil on vaja neid närida. Mul on ka kaks kassi, kes on 6 aastat ja 4,5/5 kg, kes varastavad neid ja peavad ka neid närima. Ma arvan, et see on väga hea toode.