Küsimused, tootearutelud Virbac Veterinary HPM G1 - Digestive Support kassidele täiskasvanud

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Tere! Mul on kahe ja poole aastane noor kass, kes on päästetud halvast olukorrast natuke rohkem kui aasta tagasi (25. veebruaril 2023, kui ta oli 1 aasta ja 3 kuud vana). Tal ei ole näha seedeprobleeme (seega ei oksenda ega kõhulahtisust), kuid ta on üsna piiratud kaaluga ja mis veel hullem, tal on tõsine lihaste puudujääk eelkõige puusadel ja reitel. Ta leiti tänavalt umbes 5-6 kuu vanusena ning ülejäänud aja toideti teda ilmselt tahte vastu Carrefour'i krõbinatega (mida ma ei usu), kunagi ei antud talle märgtoitu. Ma mõtlesin nende krõbinatega proovida. Kas arvate, et need võivad aidata tal lihaseid juurde saada? Olen kõike proovinud, isegi mitu kuud kassipojakrõbinatega (45% toorproteiin, 19% rasv ja 19% süsivesikud), lisaks veel liha, koduseid roogasid jne..., kuid see ei arene ja vahel isegi kaotab vähe saadud kaalust. Teades, et ta on väga maias ja sööb kõike (teravilju, köögivilju, puuvilju, liha jne, hea isuga, rääkimata kuivatatud liha maiustustest). Ta kaalub vaevu 3,6 kg, kuigi peaks tegema 4 kg, nagu loomaarst tema suuruse ja kehaehituse põhjal kinnitas. Plaanin sel suvel teha vereproove ja muid teste, et mõista miks (et teada saada, kas organid on terved), aga seniks pean leidma lahenduse. Kas need krõbinad võivad aidata? Tänan ette tagasiside ja nõuannete eest.
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere, need krõbinad on veterinaarklassist. Nende kasutamine peab olema õigustatud mingi patoloogiaga ja kinnitatud teie veterinaararsti poolt. Teete õigesti, kui lasete tal teha uuringud (vähemalt vereanalüüs, väljaheitekultuur), et leida põhjus, miks tal on raskusi kaalus juurdevõtmisega, hoolimata heast isust. Võib-olla probleem toitainete imendumisega? Kas tegemist on väljas käiva kassiga? Kas ta on palju aktiivne? Kas tal on ärevusele kalduvus? See võib võtta üsna kaua aega, et "liha luudele kasvatada", ja nagu te väljendate, on tal olnud kasvuperiood madala kvaliteediga toitumisega, mis võib tema olukorda selgitada (kuigi Carrefour-tüüpi toit on süsivesikutest pungil ja soodustab ülekaalulisust). Mängimine võib samuti aidata arendada tema lihaskonda. Kokkuvõtteks: konsulteerige oma veterinaararstiga, et välistada muud terviseprobleemid ja vaadake pärast toitumine üle. :) Andke meile teada, kuidas läheb.
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Olen sellest juba alguses loomaarstiga rääkinud ja mulle öeldi, et hetkel ei ole põhjust muretsemiseks. Ta on loomult stressis, kui ta sealt organisatsioonist välja võtsin, ei olnud ta üldse sotsialiseeritud, kuigi algselt pidi ta olema. Kulus kaks kuud, enne kui ta aktsepteeris inimesi, loomi ja igapäevaelu erinevaid helisid. Ta ei tundnud isegi liivakasti, kassipuud ega midagi, ta ei suutnud isegi krõbinaid närida, pidin talle kõike õpetama, sealhulgas uue võõrutuse tegema, jättes midagi vahele. Lisaks sain ta algava ninasarvedega ja väga mustana (pidin ta duši alla panema). Täna võib öelda, et temast on saanud pisut isepäine kass, ta on pisut printsessiks muutunud kassipoja käitumisega. Arvestades tema iseloomu ja olles arutanud seda spetsialistidega, arvan, et tal pole samuti olnud normaalset võõrutamist. Ta ei lähe välja, sest minu jaoks on see välistatud, ma hoolin temast liiga palju, eriti seal, kus me elame, suure tee lähedal, lisaks tema hirmudele, koertele ja inimestele, kes ei armasta kasse, rääkimata vargustest jne, eelistan mitte lasta. Aktiivsuse tasemel, arvestades tema kassipoja käitumist, on ta väga mänguline, mõnikord imeb sõrmi, hammustab neid, lakub meid palju, paneb käpad meie nägudele nagu kassipoeg oma emaga teeks, aga ta magab ka palju. Tal on veel väikesed hirmud, ta kardab tundmatut, kuid peale selle võib öelda, et ta on rahul ja armastab kaisutamist ning uinakuid oma papaga.
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Ma arvan, et tegemist võib olla vitamiin B12 puudusega. Umbes kuus aastat tagasi oli mul sama olukord ühe koeraga, kelle päästsin beebina loomakaubanduse küüsist. Teda toideti ka supermarketist ostetud krõbinatega ja ta oli valesti võõrutatud. Ta ei arenenud samuti korralikult. Veretesti ja erinevate uuringutega selgus, et tal oli probleem toitainete imendumisega. Ootasime uuringute tulemusi ja vahepeal oli koer gastrointestinaalsete krõbinatega toidetud. Pärast seda sai ta vitamiin B12 süste ja tal hakkas märgatavalt parem. Ma arvan, et sel koeral on sama probleem. Kuid kuni uuringute ja nende tulemuste saabumiseni pean suutma teda stabiilsena hoida. Olen juba aasta aega proovinud kõike võimalikku, aga tulemusi ikka ei ole.
LYDIE
1 sõnumid
lydie fr
Tere õhtust Prescilia,Teie küsimusele vastates kasutasin ma Virbaci krõbinaid, millest te räägite, oma kassil, kellel olid transiidiprobleemid, sealhulgas igapäevane kõhulahtisus, kuid need krõbinad ei olnud tõhusad. Pärast loomaarsti nõuandeid andsime talle Hill's Prescription Diet GASTROINTESTINAL BIOME krõbinaid koos probiootikumidega (ostetud veebisaidilt ziggyfamily.com) ja imelisi toidulisandeid ULTRADIAR kapsleid, (labor eest mplabo.com, üks kapsel päevas, mis tuleb puistata tema märjale toidule. Tulemus - täiuslikud väljaheited. Teie puhul ma neid krõbinaid ei soovita, kuna seedimine toimib hästi. Küll aga on krõbinate kvaliteet oluline ja enamik neist sisaldab halva kvaliteediga valke ja looma kõrvalsaadusi, kuna need on tööstustooted koos teraviljaga, samas kui kassid on karnivoorid. Soovitan lugeda võrdlusi saidil www.gangdesmoustaches.fr, kus pääsete ligi parimate krõbinamarkide pingereale, sealhulgas ziggyfamily.com ja maisonmoulin.fr, millel on hinded 8 ja 9/10, leiate nende veebisaitidelt parima võimaliku kassitoidu inimese poolt, kes on pühendunud oma väikeste vuntsisõprade tervisele. Sellest ajast peale armastavad minu kassid neid krõbinaid (eriti Maison Moulin ja konservid Ziggyfamily'st) ja nad on väga tervekarvalised, särava karvaga. Minu loomaarst on otsustanud neid kahte marki soovitada, kuna ta ütles mulle, et nende koostis on tõesti täiuslik, kõik on valmistatud Prantsusmaal, kõrgekvaliteedilisest lihast. Ma arvan, et peate võib-olla tegema muid terviseuuringuid ja eelkõige andma talle tõeliselt head toitu!
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Jah, ma tean seda saiti ning ka neid kahte kaubamärki väga hästi. Ta on juba alates novembri keskpaigast moulin-majades, kuid ikka veel ei müü, mistõttu ma tõsiselt mõtlen sellele küsimusele.
FLORIANE
2 sõnumid
floriane fr
Tere, kass, kes kaotab kaalu, ei ole tavaline nähtus, seega soovitaksin ta võimalikult kiiresti veterinaari juurde viia ja mitte suve oodata. Minu teine soovitus oleks konsulteerida kasside toitumisnõustajaga, kes aitavad väga palju leida toidulaual teie kassile sobiv tervislik lahendus vastavalt tema vanusele, terviseprobleemidele... Olen ise seda teinud ja kahetsen, et varem seda ei teinud oma kassile, aga kahjuks peaaegu keegi ei tea, et selline spetsialiseerumine olemas on. Tavaliselt saavad loomaarstid pakkuda videokõnesid või kaugkonsultatsioone nende spetsialistidega või täita koos meiega toitumisküsimustiku ja seejärel saata see kõik toitumisspetsialistile. Tõesti, see on nõuanne, mille oleksin tahtnud saada :) Ilusat päeva!
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Tere, ärge muretsege, ta kaotab ainult seda, mida ma suudan talle juurde anda, kuid ma ei suuda teda lennutada ja seejärel stabiliseerida, ilma et ta naaseks oma algkaalu juurde. Ma tunnen seda valdkonda hästi, sealhulgas dr Blanchardit, tema skoor on 4. tasemel asemel 5, ma olen küsinud juba 3 loomaarsti käest ja nad kõik on seni öelnud, et prooviksin kassipoegade krõbinaid, sportlikke kasse, liha, süsivesikuid jne... kuid ta ei suurenda kaalu, seega tuleb leida põhjus. Ta on siiski terve, vähemalt nende sõnul, kuid ma olen kindel, et seal on kindlasti mingi puudus või muu asi, isegi kui see on ebaoluline. Ma poleks kunagi oodanud, kuid tõsi on see, et vaatamata kõigele ei toimi see endiselt, ja ma mõtlen sellele siiski. Ma arvasin, et need krõbinad on rikkamad energiataseme poolest ja välja töötatud selleks, et olla väga kergesti seeditavad võrreldes tavapäraste sarjadega.
FLORIANE
2 sõnumid
floriane fr
Okei! Kui veterinaaride sõnul pole teie kassi puhul midagi "ebanormaalset", siis sellistel krõbinatel on tõepoolest suur roll soolestiku seisundis, eriti nende savi, probiootikumide, prebiootikumide, kiudainete ja butüraadi sisalduse tõttu, mis mõjutavad soole limaskesta seisundit ning selle parandamisega võivad parandada ka toitainete omastamist toidust. Kuid kas tema praegune probleem on seotud põletikulise/ärritunud soolega, mis seetõttu ei täida enam oma rolli omastamises, seda ma ei tea, see on veterinaari uurida lol :) Head päeva! (PS: ärge unustage, et peate uutele krõbinatele järk-järgult üle minema, et mitte riskida tema soolesüsteemi veelgi ärritamisega ;) ).
Virginie
2 sõnumid
virginie fr
Ma just vaatasin, et see on natuke suurem kui hernes. Aga teate, et kassid pigem neelavad krõbinad alla, kui närivad neid
Christian
2 sõnumid
christian fr
Täname vastuste eest, minu arvates on need tema jaoks liiga suured... ei saa midagi teha
Virginie
2 sõnumid
virginie fr
Tere, need on umbes Smarties kommide suurused
Christian
2 sõnumid
christian fr
Tere kõigile.. Ma sooviksin kogu nt mu Devon sööb ainult väikesi...tänud teile
Brigitte
2 sõnumid
brigitte fr
TereMinu kass on neid krõbinaid söönud mitu aastat. Need on umbes pool sentimeetrit suured.Loodan, et vastasin teie küsimusele.
France
1 sõnumid
france fr
Tere, suurimad neist võivad olla kuni 1 cm läbimõõduga

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest