Küsimused, tootearutelud Virbac BIOCALPHOS Mineraalid ja Mikroelemendid suukaudne lahus
12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
5 sõnumid
christine
Kui teie kanadel pole parasiite, pole vaja neile mingit toodet panna, sest kui nad on töödeldud, ei saaks te nende mune enam süüa. Kui teie kanadel on ruumi, saavad nad maad kraapida ja mullavanne võtta, pole mingit põhjust, miks nad peaksid nakatuma, eriti kui puhastate regulaarselt nende elupaika.
7 sõnumid
brigitte
Tere, võib söögi ajal süüa mune, võttes samal ajal biocalphos-vitamiine. Soovitan oma kanadele kasutada looduslikku antiparasiitse spreid, nagu neemipuuõli baasil valmistatud toode, mis on ohutu ja tõhus.
5 sõnumid
christine
Tere Jah, biokalfoosikuuri ajal võib mune süüa. Milliseid parasiite?
7 sõnumid
brigitte
Tere, aitäh vastuse eest, Christine. Otsin head parasiidivastast spreid igasuguste parasiitide ennetamiseks.
7 sõnumid
brigitte
Minu kanad on viimased kaks nädalat jätnud palju järele rohelist graanulit söödast Versele Laga Gold Mix, mis tekitab palju raiskamist. Tahaksin toitu vahetada, kuid ei tea, millist brändi valida, mis oleks hea. Mul on 2 munakan ja 2 siidikana. Mida te soovitate?
7 sõnumid
brigitte
Minu kanad on viimased 2 nädalat palju Versele Laga Gold Mix söödamikrogranuleid järele jätnud, see tekitab palju raiskamist. Sooviksin toitu vahetada, aga ma ei tea, millist marki valida. Mul on 2 munakanal ja 2 siidikana. Mida te soovitate?
7 sõnumid
brigitte
Tere, ma just ostsin Biocalphose vitamiine ja tahaksin teada annustamist nelja kana jaoks.
5 sõnumid
christine
Tere, annustamine toimub joogiliitri kohta. Umbes 5 ml liitri kohta. Ohutuks doseerimiseks võtke milliliitrites mõõdetud süstal ja kõik on korras.
7 sõnumid
brigitte
Aitäh vastuse eest, aga millist ussirohtu ma neile andma pean?
7 sõnumid
brigitte
Tere, minu kanad munevad praegu aeg-ajalt ja kaks minu kanadest teevad krobelisi mune ja üks teeb muna, mille koor on pehme. Ma andsin neile gritti, aga nad ei söö seda. Kas toode Biocalphos sobib neile või on midagi muud parem?
1 sõnumid
sandra et bertrand
nikkel!
1 sõnumid
sophie
Tere, võite neile anda ka munakoori ja purustatud austrikoori lisaks. Mõelge ka nende ussirohule.
5 sõnumid
christine
Pehmetele kestadele tuleb joogivette lisada Biocalphos'i, aga kortsus munade puhul ei ole see hea märk, tegemist on infektsiooniga ja parem on konsulteerida spetsialiseeritud veterinaararstiga.