Küsimused, tootearutelud Versele Laga Prestige Premium Perroquets

100% kliendid

soovitan seda toodet

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
angelique
5 sõnumid
angelique fr
Tere! Kas saaksite anda nõu halli Aafrika papagoi kohta? Aitäh!
Sophie
4 sõnumid
sophie fr
https://www.zoomalia.com/animalerie/versele-laga-african-parrot-loro-parque-mix-p-15929.html ON KA SPETSIAALNE VERSELE LAGA MUDEL ARA PAPAGOIDELE!
chala
1 sõnumid
chala fr
Tere. Mul on hall Aafrika papagoi ning lisan tema toidule ka pähkli ja kuivatatud puuvilja segu, sest nad vajavad vitamiine, mida ainuüksi seemnetest ei leia. Papagoidele sobiva hea segu leidmine muutub järjest keerulisemaks.
Evelyne
1 sõnumid
evelyne fr
ma annan selle neile, kuid... seal on palju kokku surutud toitu ja neile see eriti ei meeldi... palju läheb raisku. Iga päev saavad nad "kodu" täiendust... see võib olla küpsis, puuviljad, köögiviljad, väikesed lihatükid ja kondid...
Jean-Pierre
1 sõnumid
jean-pierre fr
Proovige talle anda põhiroaks kroketid (NutriBird P 19 Original) hommikul ja õhtul viljalihata puuviljatükke ja värskeid köögivilju (võimalusel mahepõllumajanduslikud, koorega). Ja muidugi alati puhas ja värske vesi.
christine
1 sõnumid
christine fr
tere, jah, mu Aafrika hallpapagoi sööb seda probleemideta
Marie
6 sõnumid
marie fr
Jah, see segu on kõikidele papagoidele päris hea! Tegelikult ostan nüüd kõik mahetooted ja teen oma segud ise, välja arvatud mõned erandid.
BERNARD
1 sõnumid
bernard fr
Mul on kaks papagoid, üks hall ja teine Amazonase papagoi ning olen neile seda segu juba mitu aastat probleemideta andnud. Loomulikult täiendan seda värskete puu- või köögiviljadega (näiteks rohelised oad, koorimata herned, passioniviljad).

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest