Küsimused, tootearutelud Versele Laga Crispy Sticks Küülikud ja Merisead

100% kliendid

soovitan seda toodet

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Samuel
1 sõnumid
samuel fr
Tere, ma tahaksin teada, kas ma saan seda oma kääbusküülikule anda
Cecile
3 sõnumid
cecile fr
Täiesti nõus Éric_D/Jane'iga, need on küülikute maiustused, need ei ole väga dieettoit ja ei sobi päris, aga mõned jumaldavad neid, teised üldse mitte... minu kolmest küülikust üks on nende järele hull, teine naudib neid ja kolmas ei puuduta neid üldse... igal ühel oma maitse! Noortele küülikutele (alla 8 kuu) on need siiski mittesoovitatavad, sest need sisaldavad teravilja. Head õhtut. Cecile
Virginie
2 sõnumid
virginie fr
Tere. Te võite kindlasti neid batoone oma küülikutele anda, minu omad armastavad neid! Ainult ärge unustage, et kõik tuleb mõõdukalt. Head päeva.
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, mul pole küülikut, kuid mul on 2 merisiga. Neile meeldivad selle komplekti pulgad, kuid ma ei tohi neid vahetada, kuna nad ei pruugi teatud maitsete vastu huvi tunda.
Laëtitia
1 sõnumid
laëtitia fr
Ilmselgelt. Minu jänku armastab neid ise, talle meeldib neid täiendusena tema põhitoidule, see aitab tal oma hambaid tervena hoida ning nautida tervislikke asju.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest