Küsimused, tootearutelud Versele Laga Crispy Pellets Rott ja hiir
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
raphaëlle
Tere, Minu rottidele meeldib see toit väga ja ma ei leidnud seda mujalt. Kas te lõpetate selle müümise lõplikult? Või on see ajutine? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on praegu tellimisel meie tarnijalt ja on peagi saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
olivier
Tere, Otsin seda toodet 20 kg pakendis, kas saate mulle seda tarnida. Ma olen kolinud ja ei leia oma piirkonnast enam tarnijat. Aitäh Olivier
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks me ei tee seda toodet enam 20 kg kaaluga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aurelie
Tere, kas need graanulid sobivad liivahiirtele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Seda toodet ei soovitata. Saame teile pakkuda seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/gerbille-nature-pour-gerbilles-p-16173.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
4 sõnumid
valérie
Tere, kas see menüü sobib tõesti kääbushamstrile? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode peaks teie kääbushamstrile ideaalselt sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emilie
Miks te ei paku suuremat kui 1 kg-formaati? Mind huvitaks väga 20 kg formaat (minu 18 rotikese jaoks)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on kahjuks meie tarnija laost otsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond