Küsimused, tootearutelud Versele Laga Crispy Pellets Rott ja hiir

93% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Raphaëlle
1 sõnumid
raphaëlle fr
Tere, Minu rottidele meeldib see toit väga ja ma ei leidnud seda mujalt. Kas te lõpetate selle müümise lõplikult? Või on see ajutine? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on praegu tellimisel meie tarnijalt ja on peagi saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Olivier
1 sõnumid
olivier fr
Tere, Otsin seda toodet 20 kg pakendis, kas saate mulle seda tarnida. Ma olen kolinud ja ei leia oma piirkonnast enam tarnijat. Aitäh Olivier
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks me ei tee seda toodet enam 20 kg kaaluga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
aurelie
1 sõnumid
aurelie fr
Tere, kas need graanulid sobivad liivahiirtele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda toodet ei soovitata. Saame teile pakkuda seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/gerbille-nature-pour-gerbilles-p-16173.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Valérie
4 sõnumid
valérie fr
Tere, kas see menüü sobib tõesti kääbushamstrile? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode peaks teie kääbushamstrile ideaalselt sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emilie
1 sõnumid
emilie fr
Miks te ei paku suuremat kui 1 kg-formaati? Mind huvitaks väga 20 kg formaat (minu 18 rotikese jaoks)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on kahjuks meie tarnija laost otsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest