Küsimused, tootearutelud Versele Laga Complete chinchilla ja degus

100% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, kas saate öelda, kas need krõbinad sisaldavad teravilja? Aitäh
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Tere, koostisosad on toote infosildil märgitud: Taimse päritoluga kõrvalsaadused (timut, lutsern ja ürdid 23%), taimse valgu ekstraktid, seemned (linaseemned 4%), mineraalained, fruktooligosahhariidid (0,3%), saialill, jukka
Charline
1 sõnumid
charline fr
Tere, Sooviksin teada, kas 8 kg kotid on varsti jälle saadaval? Kui kaua võib aega minna, enne kui need jälle saadaval on? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on praegu täiendamisel ja peaks varsti uuesti saadaval olema. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mélanie
4 sõnumid
mélanie fr
Tere (ma ei tea, kas ma esitan küsimuse õiges kohas) Ma mõtlesin, kas teil kunagi on Versele Laga Complete hamsteri/liivahiire ja Versele Laga Complete roti/hiire toitu saadaval teie kodulehel? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need kaks viidet on saadaval, kas laos või tellimisel. https://www.zoomalia.com/animalerie/hamster-gerbil-complete-pour-hamsters-nains-et-gerbilles-p-16092.html https://www.zoomalia.com/animalerie/rat-mouse-complete-pour-rats-et-souris-p-16151.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie
2 sõnumid
marie fr
tere, kui kaua saab toitu säilitada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Toidul on säilivuskuupäev, mida on soovitatav järgida. Kui pakend on siiski avamata ja seda hoitakse optimaalsetes tingimustes (kaitstud õhu, valguse ja niiskuse eest), võite toitu anda mõni aeg pärast kuupäeva ilma probleemideta, ainult toitumis- ja maitseväärtused võivad olla veidi muutunud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
brice
1 sõnumid
brice fr
Tere, tavaliselt kasutame seda kaubamärki, mille ostame loomapoest, kuid nende kuju on teistsugune. Oleksime huvitatud 2,5 kg või 8 kg pakkidest. Kas annaksite teada, kuidas need on pakitud? Kas need on mitu pakkide või üks ja ainus 2,5 kg ja/või 8 kg? Tänan ette. Lugupidamisega DP
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need on pakendatud värskust hoidvatesse kottidesse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest