Küsimused, tootearutelud Versele Laga Complete chinchilla ja degus
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
amandine
Tere, kas saate öelda, kas need krõbinad sisaldavad teravilja? Aitäh
1 sõnumid
mathilde
Tere, koostisosad on toote infosildil märgitud: Taimse päritoluga kõrvalsaadused (timut, lutsern ja ürdid 23%), taimse valgu ekstraktid, seemned (linaseemned 4%), mineraalained, fruktooligosahhariidid (0,3%), saialill, jukka
1 sõnumid
charline
Tere, Sooviksin teada, kas 8 kg kotid on varsti jälle saadaval? Kui kaua võib aega minna, enne kui need jälle saadaval on? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on praegu täiendamisel ja peaks varsti uuesti saadaval olema. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
mélanie
Tere (ma ei tea, kas ma esitan küsimuse õiges kohas) Ma mõtlesin, kas teil kunagi on Versele Laga Complete hamsteri/liivahiire ja Versele Laga Complete roti/hiire toitu saadaval teie kodulehel? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need kaks viidet on saadaval, kas laos või tellimisel. https://www.zoomalia.com/animalerie/hamster-gerbil-complete-pour-hamsters-nains-et-gerbilles-p-16092.html https://www.zoomalia.com/animalerie/rat-mouse-complete-pour-rats-et-souris-p-16151.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
marie
tere, kui kaua saab toitu säilitada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toidul on säilivuskuupäev, mida on soovitatav järgida. Kui pakend on siiski avamata ja seda hoitakse optimaalsetes tingimustes (kaitstud õhu, valguse ja niiskuse eest), võite toitu anda mõni aeg pärast kuupäeva ilma probleemideta, ainult toitumis- ja maitseväärtused võivad olla veidi muutunud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
brice
Tere, tavaliselt kasutame seda kaubamärki, mille ostame loomapoest, kuid nende kuju on teistsugune. Oleksime huvitatud 2,5 kg või 8 kg pakkidest. Kas annaksite teada, kuidas need on pakitud? Kas need on mitu pakkide või üks ja ainus 2,5 kg ja/või 8 kg? Tänan ette. Lugupidamisega DP
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need on pakendatud värskust hoidvatesse kottidesse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond