Küsimused, tootearutelud Versele Laga Australian Parrot Loro Parque Mix kõikidele kakaduudele

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
François
4 sõnumid
françois fr
Kahju, et ma saa postitada pilti ega videot, aga mul oli neid tõesti palju, ma leidsin neid päevas kakskümmend kuni kolmkümmend, enne kui sain aru, et seemned olid täielikult nakatunud. Kui ma selle avasin, leidsin umbes sada. Seega kõik prügikasti.
Arielle
2 sõnumid
arielle fr
Ongi see, et see on säilitatud teie juures ja seda ei tarbita piisavalt kiiresti. Ma ostsin Zoomaliast hermeetilise kasti ja see on ideaalne. Mul on ka ainult üks roosalbin.
Jacques
3 sõnumid
jacques fr
Tere, neljakümne aasta jooksul on see juhtunud võib-olla korra või kaks, kuid väheste putukatega, minu seemned on hoiustatud hermeetiliselt suletud tünnides ja ma uuendan oma tellimusi umbes iga 4 kuu järel. Kuid pole kunagi täielikult kaitstud defektse tarne eest. Kui te ei soovi probleeme, kasutage ekstrudeeritud tooteid, kuigi tolmuga võivad siiski probleeme olla, kui kotti ümber pöörata.
François
4 sõnumid
françois fr
10 aasta jooksul juhtub see minuga esimest korda, probleem ei ole minu pool, sest sama artikli kommentaaris öeldakse, et tal olid ka loomad tema kotis. Ja see oli hästi säilitatud suures hermeetilises kastis.
véronique
2 sõnumid
véronique fr
jah, minuga juhtus sama asi, kuigi seemned jäid oma kotti ja kott oli hästi suletud konteineris 19-kraadises toas. Andsin taeva lindudele umbes 3 kg seemneid, mis olid nakatunud väikeste musta värvi loomakestega, kes tühjendasid seemned jättes neist ainult pulbri ämbrisse, rääkimata ebameeldivast lõhnast
François
4 sõnumid
françois fr
Tere, ostsin juunis 15-kilose koti ja märkasin, et mu papagoi puuri all ja puuris endas oli palju väikseid putukaid. Kui oma seemnekoti avasin, nägin, et see oli nakatunud riisi-ussidega, seetõttu pidin umbes kümme kilo ära viskama. Kas teil on see probleem endiselt olemas või mitte? Pean tellimuse esitama ja ma ei taha lihtsalt asjatult maksta. Aitäh
fabienne
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, kas teil on ainult 1 papagoi? Ja mis temperatuuril hoitakse teie seemnepakki?
François
4 sõnumid
françois fr
Mul on ainult üks kümneaastane roosrinnakakaduu. Toatemperatuur, kus hoiame oma toiduaineid, on umbes 19 kraadi.
Arielle
2 sõnumid
arielle fr
Tere, olen juba sama probleemiga kokku puutunud, kuid kuna ma olen seda hoidnud õhukindlas suures kastis keldris, säilib see probleemideta
fabienne
2 sõnumid
fabienne fr
see tuleb hoida hermeetiliselt! ja pealegi, ausalt öeldes, 15 kg on ühe linnu jaoks hirmus palju... see tuleb üsna kiirelt tarbida ja kui teil on ussid, tähendab see vähemalt, et pestitsiide pole! vaatame positiivset külge!
véronique
2 sõnumid
véronique fr
ma ei taha enam riskida suure koti ostmisega, ostan 1 kg kotte ja see sobib mulle väga hästi, see on võib-olla veidi kallim, aga mul pole kadu, seega olen võitja. Mul on ainult üks papagoi

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest