Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jennifer
3 sõnumid
jennifer fr
Tere, teil poleks sama patja, kuid suuruses 100 cm
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode pole enam saadaval suuruses 100. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Gwenaël
1 sõnumid
gwenaël fr
Tere, sooviksin osta suurima mudeli viitenumber: 58490. Kuid teie leht näitab suuruseks 50 cm. Kas saaksite mulle anda selle toote suurimad mõõtmed? Kui ma valin viitenumbri 58490, kas see vastab suurimale suurusele? Tänan vastuste eest. Gwenaël B.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Padi mõõtmetega 90 x 60 x 8 cm on suurim (viitenumber 51084) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Deborah
2 sõnumid
deborah fr
Tere, millist suurust te soovitaksite minu bullterjerile? :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie bullterjeri suurusest. Kui teie koer on pigem suur, soovitame patja No Limit - ideaalne allergilistele koertele - 60 x 45 x 8 cm. Kui teie koer on pigem väike, soovitame mudelit No Limit - ideaalne allergilistele koertele - 50 x 40 x 8 cm. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
valérie
1 sõnumid
valérie fr
millised on 1996. aasta vana mudeli Twingo auto pagasiruumi mõõtmed?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil mõõta oma pagasimahutit ja võrrelda pakutavate mõõtmetega. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest