Küsimused, tootearutelud Poolring toidunõu läbipaistev
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
didier
Tere. Mul on kaks küsimust. Kas tegemist on ühes tükis vanniga või on see eraldatav (kahte ossa)? Kas materjal on pigem splash-tüüpi vann või sarnane teie veebisaidil olevast poolringikujulisest läbipaistvast sinisest vannist? Tänan teid väga.
1 sõnumid
maryse
Tere, ma murdsin ära vannitoa ülaosa, mis käib teie käest septembris ostetud Savic Lily 50 puuri juurde, millega olen väga rahul. See teeb rõõmu minu kahele kanaarilinnule. Tahaksin tellida teiselt vannitoa osa, kuid ma ei näe seda mudelit teie saidil. Teil on mitu mudelit ja ma ei tea, millist peaksin võtma. Aitäh, et mind teavitasite. Maryse
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Vanni mõõtmed on enamiku puuride puhul samad, seega peaks see teie omale sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
ludivine
kas sobib nümfkakaduudele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib tõepoolest viirpapagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
nathalie
Tere, ma sooviksin teada, millised teie vannidest sobiksid rohelise Carla puuri peale ilma katuseta, et mahutada kaks viirpapagoid? Kui ma võtan kaks vanni, kas see oleks parem kui üks või piisab ainult ühest? (viirpapagoipaarile) Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, neid vanne peaks põhimõtteliselt sobima. Kahe viirpapagoi jaoks soovitame kahte vanni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond