Küsimused, tootearutelud Välinen linnupesakast
21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
larissa
Sooviksin teada, millal teil on saadaval suure mudeliga linnumajad, kuna ootan neid oma tellimuse kinnitamiseks.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peaksime need kätte saama järgmisel nädalal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
sebastien
Tere, millal on taas saadaval 31375 ja kas see sobiks ka viirpapagoidele? Tänan teid vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See pesakast on hetkel tellimisel ja on saadaval järgmise nädala jooksul. See sobib nümfkakaduudele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
ludivine
Tere, kas see sobib viirpapagoidele? Lugupidamisega, Ludivine
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teie viirpapagoidele "21 × 13 × 12 cm". Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
paul
Ma just sainud kaks linnupesa, mille ma tellisin, ja ma mõtlesin, kas neid tuleb töödelda?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, parima vastupidavuse tagamiseks soovitame seda toodet tõepoolest vähemalt kord aastas töödelda. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
quentin
Tere, milline on juurdepääsuava läbimõõt mõlemal mudelil?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, väikseima linnumaja sissepääsu läbimõõt on 4 cm. Suure linnumaja sissepääsu läbimõõt on 6 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
mélaine
Tere, kas suurim pesa sobib viirpapagoidele? Kui ei, siis milline pesa sobib? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus peaks sobima teie kakaduudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
daniel
Tere. Kas see pesa sobib armulindudele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Suurim suurus sobib teie lahutamatutele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
clémence
Millist suurust peaksin valima viirpapagoidele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, linnumaja mõõtmetega 21 × 13 × 12 cm peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sebastien
Tere, ma kirjutan teile, et küsida väikest teavet. Mul on paar gouldi amadiine tavalises piisavalt kõrge puuris. Tahaksin teada, millist tüüpi pesa neile vaja on. Tänan teid ette, lugupidamisega, Sebastien
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle tüüpi pesasid on vaja: https://www.zoomalia.com/animalerie/nid-exotique-p-10152.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
ali
Tere, kirjutan Teile, et uurida, kas pesa mõõtmetega 30x20x20 sobib suurele kaelusega papagoile. Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Kaeluspapagoide jaoks on soovitatavad mõõtmed 30 x 30 cm, kõrgus 50 kuni 70 cm. Seega, kahjuks jääb see pesa liiga väikeseks.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Kas see pesa sobib viirpapagoi paarile
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see linnumaja sobib ideaalselt lainelistele viirpapagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond