Küsimused, tootearutelud Välinen linnupesakast

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Larissa
1 sõnumid
larissa fr
Sooviksin teada, millal teil on saadaval suure mudeliga linnumajad, kuna ootan neid oma tellimuse kinnitamiseks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peaksime need kätte saama järgmisel nädalal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sebastien
13 sõnumid
sebastien fr
Tere, millal on taas saadaval 31375 ja kas see sobiks ka viirpapagoidele? Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pesakast on hetkel tellimisel ja on saadaval järgmise nädala jooksul. See sobib nümfkakaduudele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
LUDIVINE
2 sõnumid
ludivine fr
Tere, kas see sobib viirpapagoidele? Lugupidamisega, Ludivine
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie viirpapagoidele "21 × 13 × 12 cm". Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Paul
1 sõnumid
paul fr
Ma just sainud kaks linnupesa, mille ma tellisin, ja ma mõtlesin, kas neid tuleb töödelda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, parima vastupidavuse tagamiseks soovitame seda toodet tõepoolest vähemalt kord aastas töödelda. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
QUENTIN
2 sõnumid
quentin fr
Tere, milline on juurdepääsuava läbimõõt mõlemal mudelil?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, väikseima linnumaja sissepääsu läbimõõt on 4 cm. Suure linnumaja sissepääsu läbimõõt on 6 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Mélaine
1 sõnumid
mélaine fr
Tere, kas suurim pesa sobib viirpapagoidele? Kui ei, siis milline pesa sobib? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus peaks sobima teie kakaduudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
daniel
1 sõnumid
daniel fr
Tere. Kas see pesa sobib armulindudele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Suurim suurus sobib teie lahutamatutele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Clémence
2 sõnumid
clémence fr
Millist suurust peaksin valima viirpapagoidele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, linnumaja mõõtmetega 21 × 13 × 12 cm peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Tere, ma kirjutan teile, et küsida väikest teavet. Mul on paar gouldi amadiine tavalises piisavalt kõrge puuris. Tahaksin teada, millist tüüpi pesa neile vaja on. Tänan teid ette, lugupidamisega, Sebastien
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle tüüpi pesasid on vaja: https://www.zoomalia.com/animalerie/nid-exotique-p-10152.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ali
3 sõnumid
ali fr
Tere, kirjutan Teile, et uurida, kas pesa mõõtmetega 30x20x20 sobib suurele kaelusega papagoile. Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Kaeluspapagoide jaoks on soovitatavad mõõtmed 30 x 30 cm, kõrgus 50 kuni 70 cm. Seega, kahjuks jääb see pesa liiga väikeseks.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Kas see pesa sobib viirpapagoi paarile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see linnumaja sobib ideaalselt lainelistele viirpapagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest