väliaediku talvine lahendus

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr

Tere! Ma elan Doubs'is ja tahaksin omada õueaviari kanarite või viirpapagoidega, aga kuidas sellega talvel toime tulla?

Kas aedikutel pole kunagi erivarustust, et kaitsta tuule või külma eest?

Palun andke nõu!

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Laetitia,

Tõsi on, et enamikul lindladel ei ole talvevarustust. Talvel saad oma linde kaitsta kas presendi või eemaldatava pleksiklaasplaadiga (näiteks tugeva külma korral).

Tšau

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

saate paigaldada ka plaadi (pleksiklaas või veekindel puit) põhjapoolsele ja isegi läänepoolsele küljele (need on halvimad). Külmade ilmade korral võite ka teised küljed kilega (läbipaistev) katta (pidage meeles ventilatsiooni) temperatuuri järsu languse korral: soojenduslambid (mõeldud tibudele) on suurepärased.

kuid ennekõike tuleb linde järk-järgult harjutada, viies nad esimest korda välja (pärast "püha jää" päevi) üheks või kaheks tunniks, seejärel kolme-neljaks... järk-järgult 4-5-päevaste sammudega, et suveks jõuda 24/7-ni. olge ettevaatlik, et ei oleks tuuletõmbust ega täispäikest.

parim: voljeer koos taimestikuga (mittemürgine) varjuala ja avatud lennuala ning tippvõimalus juurdepääs siseruumidesse (teie garaažis) külmema ilmaga, kus teil on ette nähtud väike sisemine voljeer.

kui teil on veel küsimusi... olen siin

Redouane
1 sõnumid
redouane fr
Tere, aitäh nende andmete eest. Mul on välivolieris Gouldi amadinasid ja Jaava riisvidevlasi, mille ma just ehitasin. Kas ma saan nad talveks jaheda ja tuule eest kaitseks siseramobilieriga volierisse viia? Teades, et need linnud paljunevad sel perioodil (septembrist märtsini või aprillini) ja võivad juba oma pesi ehitada? Aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest