Küsimused, tootearutelud
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lepez
Tere, maine coonil, kes kaalub täiskasvanuna 9 kg, peaks olema vastupidav ja tugev kassipuu. Otsi kassipuud, mis on valmistatud vastupidavatest materjalidest, laia alusega stabiilsuse tagamiseks ning mitmete tasandite ja istumisalustega, et pakkuda oma kassile piisavalt ruumi ronimiseks ja puhkamiseks. Mõned mudelid, mis sobivad suurtele kassidele, sisaldavad sageli paksusid poste, mille ümber saab kratsida, ja spetsiaalseid puhkekohti. Enne ostmist loe ka klientide arvustusi, et leida parim valik oma kassile.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile järgmisi tooteviiteid: -https://www.zoomalia.com/animalerie/arbre-a-chat-maine-coon-yeti-master-p-21463.html-https://www.zoomalia.com/animalerie/arbre-a-chat-classic-eco-rover-p-21188.html#titreBoutique Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
magali
Tere õhtust, pean vahetama välja Valencia kassipuu kaks posti lisaks varem mainitud Casta kassipuule. Mida soovitate postideks (läbimõõt ja kõrgus ning viide teie veebisaidil)? Teen nende kahe kassipuu jaoks koondtellimuse. Väga oluline minu kolmele kassile, hoiab ära ebameeldivaid üllatusi tapeedil ja mööblil ning nad armastavad seda ja ei saa ilma selleta hakkama. Suur tänu teie vastuste eest. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need on 9 cm läbimõõduga postid selle kassipuule. Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil otse juurde pääseda meie pakutavate asendustugede tootelehele 9 cm läbimõõduga (teil on vaja mõõta asendatavate postide pikkus): https://www.zoomalia.com/animalerie/poteau-de-rechange-pour-arbre-a-chat-p-9350.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
gabrielle
Vabandust, intuitiivne kirjutamine ei kirjutanud õiget sõna! Tahtsin öelda mu jänku! See on kääbuslontkõrv-jänes, kes on 3 kuud vana. Ta ei puutunud varem midagi, kuid viimasel kahel päeval on ta hakanud närima kõike, mida leiab. Arvan, et ta igavleb, hoolimata sellest, et toome ta mitu tundi päevas oma puurist välja. Seetõttu mõtlesin, et kassipuu võiks olla hea lahendus, et ta saaks mängida ja tal oleks üks koht, kus olla, kui ta puurist väljas on. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kassipuu on mõeldud, nagu nimigi ütleb, kassile. Teie emane küülik võib seda rohkem närida kui ronida. Tervitades, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
gabrielle
Tere, otsin sellist toodet oma 3-kuusele Line'ile, kes peab end kassiks ja ronib pidevalt mu diivanile! Tahtsin teada, kas teie arvates see toode sobiks või ehk on teil mõni muu ettepanek. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et saaksime teile parimal viisil vastata, palun andke meile teada, milline loom teil on. Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
4 sõnumid
bernadette
Tere, milline on nissiava läbimõõt? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, niši sissepääs on ø 18 cm.
Lugupidamisega
Sandy Zoomaliast
Lugupidamisega
Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
roseline
Tere, Millised on plaatide ja niši mõõdud? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Plaadid on 28*28cm. Nišš on 44*25*33cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
dounia
Tere, Palun, ma tahaksin teada, kas selle toote mõõtmed sobivad 2-aastasele normaalse kaaluga isasele kassile? Pildid on hästi illustreeritud, aga ma tahaksin kindel olla, et need poleks liiga väikesed! Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see kassipuu sobib ideaalselt tavalise suurusega kassile ja isegi suurele kassile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond