Vaja nõuannet pärast liiga vara võõrutamata kassipoja adopteerimist
Tere,
Lubage mul postitada arutelu, sest olen adopteerinud väikese kassipoja, kes pole veel võõrutatud. Mu sõber tõi ta töölt kaasa, kui ta oli seal leitud. Sellest ajast, kui kassipoeg meiega on (nädala jagu), on ta olnud sõbralik, sööb oma konservi (mida segan piimaasendajaga, sest ta ei võtnud pudelit) ja käib oma liivakastis peale näitamist ja harjutamist.
Natuke muret teeb see, et ta hammustab ja kraabib mu käsi, kui mul süles on, ja kuigi ütlen talle "EI" "ÄRA HAMMUSTA" "ÄRA KRAABI", ta jätkab ning probleem on nüüd selles, et olen kahjuks valesti reageerinud, kui ta mind tugevalt hammustas või kraapis — andsin talle väikese müksu pähe. Kardan, et sellest võib ta nüüd minu peale agressiivseks muutuda :( Võib-olla mõtlen üle, aga sooviksin teie nõu.
Samuti, kui andsin talle uuesti pudelit, võttis ta selle, aga tegi mulle väga haiget, kraapides nii, et pisarad tulid silma ja vihastasin natuke ning karjusin talle peale. Tean, et see polnud õige, aga valu ajas mind niimoodi reageerima ja siis ma piinasin südametunnistust.
Lähen loomaarsti juurde järgmise kuu alguses. Sooviksin siiski teie arvamusi ja nõuandeid. Armastan oma kassi ja on murettekitav, et meil on see konflikt hammustamise ja kraapimise osas. (muide, olen talle ostnud mänguasju ja paigaldanud ka kraapimispoomise asju)
Sellised lood siis, suur aitäh. :)
Tere õhtust, kas asjad on lahenenud?
Kass peab su kätt mänguasjaks. Talle tuleb öelda "ei" ilma lauset tegema.
On hea, et ostsite talle mänguasju.
Loodan, et olete leppinud ja et kõik on parem.