Väikse korteri kassi omamine
Tere,
Olen tudeng ja kavatsen varsti kassipoega adopteerida, kuid sooviksin arvamust selle kohta, kuidas ta kasvab ja elab korteris. Kavatsen talle osta mitu kassipuud ja kraapimispuud.
Elan 28 ruutmeetri suuruses korteris esimesel korrusel. Lisaks sõidan nädalavahetustel oma vanemate juurde, 30 minuti kaugusel, kus neil on juba kuus kassi.
Kas arvate, et minu kassipoeg suudab selles olukorras areneda? Sest ma ei taha mingil juhul, et ta oleks õnnetu või stressis.
Suur tänu ette.
Tere,
Ma arvan, et su kassipoeg tunneb end hästi, kui annad talle palju armastust.
Kuid ma ei soovita sul teda oma vanemate juurde viia, kui seal on aed, sest kui ta kord vabadust maitseb, on tal korteris veidi raske kinni olla.
Nägemiseni
Aitäh vastuse eest :)
Kuid mul on ärevus, kui jätkan teda üksinda korterisse, kui mind pole seal. Kui ma teda välja ei lase, kas ta suudab harjuda kahe territooriumiga?
kassidele meeldib, kui neil on OMA territoorium krõbinakaussi, veeanuma ja liivakastiga, siis ei teki MINGEID probleeme. Eriti kui võtad ta juba väiksena, harjub ta ära
Tere,
Adopteerisin kolm nädalat tagasi kassipoja, nädalas on ta koos minuga korteris ja nädalavahetusel, kui ma lähen vanemate juurde (45-minutilise autosõidu kaugusel), siis võtan ta kaasa. Kõik läheb väga hästi. Nad elavad majas, kuid ma ei lase teda õue.
Kõik teavad, et kass magab suurema osa päevast. Kuid kui ta on ärkvel, on oluline leida talle tegevust, et ta ei igavleks ega teeks pahandusi.
Seetõttu on olemas lai valik harivaid mänguasju, mis võimaldavad kõigil kassipidajatel jätta oma lemmikloomad rahule muretsemata.
Leiate mänguasju, mis sisaldavad palle või peidetud hiiri, tunneleid, mänguradu või isegi mänguvaipu.
Need mänguasjad võimaldavad loomadele tegevust ja hoiavad neid aktiivsena. Nii nagu metsik kass, kes jahiks, hoiavad need tegevused tema meeled ergastatuna. Ta kordab seega instinktiivseid liigutusi.
Kass, kes ei igavle, on rahulolev kass, kes ei soorita pahandusi nagu diivanite kraapimine, taimede ründamine või muud pahandused, mis talle kättesaadavad on.
Seetõttu on väga tähtis pakkuda talle harivaid mänguasju, mis teevad kõik õnnelikuks.
kaksteist aastat elasin korteris koos oma kassiga ja suvel majas, millel on aed. Kogu selle aja oli mul kaksteist kuud aastas õnnelik kass.