Küsimused, tootearutelud Väike looma rakmed JOGGING
39 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
fatima
Kui suur on kääbuslammas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie jänesele sobiva suuruse valimiseks on vaja mõõta tema kaela- ja rinnapiirkonda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sylvie
Tere, millist suurust ma tuhkrule peaksin võtma, palun?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et selleks, et valida teie lemmikloomale kõige sobivam toode, on vaja eelnevalt mõõta tema kaela- ja vööümbermõõt ning valida õige suurusega rakmed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pauline
Tere, kas suurus keskmine võiks sobida umbes 1 kg meriseale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, oma lemmikloomale kõige paremini sobiva mudeli valimiseks peate kõigepealt looma mõõtma (kaela- ja vööümbermõõt) ning viitama pakutavatele erinevatele mõõtmetele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
laura
Tere, sooviksin teada, millist rakmeid võtta kääbusküüliku jaoks, keda mul veel ei ole. Aitäh ette!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame oodata oma looma saamiseni, et teha oma valik, sest see sõltub tema mõõtmetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mélanie
Kas tagastamine on võimalik, kui rakmed ei sobi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teatame, et teil on taganemisõigus 14 päeva jooksul, et meie klienditeenindusega ühendust võtta, kui soovite meile toote tagastada. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
8 sõnumid
julia
Tere, kui pikk on rihm? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu tootekirjelduses märgitud, on rihma pikkus 1,20 m. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
faona
Tere, millist suurust peaksin kääbuslüüa küüliku jaoks võtma?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil oma lemmiklooma mõõta ja võrrelda tootelehel näidatud mõõtmetega. » Suurused: A: kaela ümbermõõt - B: vöö ümbermõõt » Väike jogging: A: 10 kuni 15 cm - B: 20 kuni 25,5 cm » Keskmine jogging: A: 15 kuni 20 cm - B: 25,5 kuni 30,5 cm » Suur jogging: A: 20 kuni 25,5 cm - B: 30,5 kuni 35,5 cm » Eriti suur jogging: A: 25,5 kuni 30,5 cm - B: 35,5 kuni 40,5 cm Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
16 sõnumid
emeline
Tere, mul on 4-kuune emane küülik, tahtsin osta rakmed, kuid kas mul tasub täna tema suurusele sobivad rakmed osta või oleks parem oodata, kuni ta on täiskasvanu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest oleks parem oodata, kuni teie emane küülik on saavutanud täiskasvanud suuruse. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
océane
Tere, ma tahaksin teada, kas see rakmed sobivad Korea oravale. Kui ei, siis kas on olemas oravatele mõeldud rakmed? Või kott transpordiks? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See rakmed peaks sobima teie tuhkrule, soovitame mõõta tema kaela ja rinna ümbermõõt ning viidata näidatud mõõtmetele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
cassandra
Tere, ma sooviksin teada, kas see rakmed sobivad angora hamstrile (ta on üsna suur), kui ei, siis milliseid rakmeid soovitate? Ette tänades!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see rakmed peaksid sobima, soovitame mõõta oma lemmiklooma, et valida õige suurus. Mõõtmed leiate toote lehelt. https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-pour-petit-animal-jogging-p-572.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
cassandra
Tere, ma tahtsin teada, kas see rakmed
1 sõnumid
rachid
Tere, mulle meeldib see sait, aga kas see sobiks liivahiire jaoks? Kui jah, siis mis suuruses?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks tundub see rakmed teie liivahiirele veidi liiga suured! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
aude
Tere, kas see sobib kuldhamstrile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks tundub, et see rakmed on teie kuldhamstri jaoks liiga suured. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
virginie
Tere, mul on mänguküülik ja tahaksin teada, kas saan selle rakmete komplekti osta. Kui ei, kas saaksite mind juhendada, millist jalutusrihma ja rakmeid ma võtta saaksin? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
See rakmed sobib ideaalselt teie Toy küülikule, soovitan suurust S. (peaksite ta siiski üle mõõtma, et olla kindel).
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
See rakmed sobib ideaalselt teie Toy küülikule, soovitan suurust S. (peaksite ta siiski üle mõõtma, et olla kindel).
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emma
Ja ma tahaksin teada, millist suurust kääbuslontkõrvaline küülik saavutab?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et teada saada, milline rakmed sobivad teie küülikule, peate talle mõõdud võtma. Kõigepealt tema kaelaümbermõõt ja seejärel tema vööümbermõõt (ümbermõõt tagajalgade ees). Seejärel viidake tootelehele, et teada saada, milline suurus sobib teie küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emma
Kas see rakmed sobivad kääbusjänes-belgidele?
1 sõnumid
mathilde
Tere, tellisin mõnda aega tagasi oma rottidele sarnase rakmed. Probleem on selles, et ma ei suuda seda neile selga panna; kui olen selle nende pea ümber pannud, libiseb ka nende keha läbi enne, kui ma suudan selle sulgeda. Seega sooviksin teada, kuidas seda selga panna? Muidu olen oma tellimusega väga rahul, jõudis kiiresti kohale ja oli väga heas seisukorras. :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks pole muud võimalust, kui hoida seda kindlamalt ühe käega, et see ei saaks liikuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ninon
kas see rakmed sobivad meriseale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see võib sobida merisigadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lisa
Ma arvan, et suurus S ei sobi Vene hamstrile. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, tõepoolest, see rakmed on vene hamsterile liiga suured. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
solÈne
Kui suur on tšintšilja?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate lähtuma oma looma kaela- ja taljeümbermõõdust. Väike: kael 10–15 cm ja talje 20–25,5 cm Keskmine: kael 15–20 cm ja talje 25,5–30 cm Suur: kael 20–25,5 cm ja talje 30,5–35,5 cm Eriti suur: kael 25,5–30,5 cm ja talje 35,5–40,5 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Ideaalne väike rakmed rotile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, suurus S oleks rotile paremini näidustatud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond