Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CAROLE
1 sõnumid
carole fr
Tere, kas alumine rest, mis asub kohe plastikust kasti kohal, mida kasutatakse puuri puhastamiseks, on eemaldatav? Ja kui me selle eemaldame, kas see jätab ruumi, mille kaudu väikesed linnud, nagu eksootilised linnud, saaksid põgeneda? Tänud ette vastuse eest. Lugupidamisega.
yves
1 sõnumid
yves fr
Võre on lahutamatu osa puurist, kui te selle eemaldaksite, pääseksid linnud välja.
Alain
1 sõnumid
alain fr
Puuri on laitmatu, kui oskate seda õigesti kokku panna, ja vähem nokitsevatele inimestele oleks teretulnud mõni videoõpetus. Kokku panek on nutikas ja enne kolme osa kokkupanemist tuleb veidi mõelda. Pole vaja karta, et linnud võiksid põgeneda, sest loogiliselt on alt must plastikalus eemaldatav ja selle kohal on puuri all võrk. Lisaks on olemas kuus toidu- ja veeanumat, mis on avadele kohandatud, ning nende kaudu ei saa ükski lind põgeneda. Kui soovite panna käe puuri, et reguleerida istumiskohta või midagi muud, piisab suurte uste liigutamisest, et saaksite kätt ja seejärel kätt läbi pista. Veidi ettevaatlikkust ja teie linnud ei pääse ka siis. See puuri on lihtsa kujuga, kuid pole inetu. Rattad on väga praktilised selle liigutamiseks, sest naisel on raske seda külgkäepidemetest tõsta. Lisapunktiks, mille lisasin kolme peal asetatud osa paremaks hoidmiseks. Ma mähkisin rohelise traadi erinevate kokkupuutuvate servade ümber, et vältida tahtmatut eraldamist käsitsi transpordil. See on lihtne teha ja paneb teid rahulikumalt tundma. Soovitan tõesti seda voliäri selle mõistliku hinna pärast.
MARTINE
16 sõnumid
martine fr
Tere. Soovin osta seda linnupuuri, kuid hetkel pole seda laos. Kas saaksite mulle palun öelda ligikaudse täitmise aja. Suur aitäh vastuse eest. Lugupidamisega
kevin
1 sõnumid
kevin fr
Ostsin selle puuri, see ei ole väga vastupidav, kokkupanek oli tehtud korrektselt, kuid mõned elemendid on viltu ja pidin selle trossikinnitustega kindlustama, vastasel juhul ei püsi see paigal. Leian, et see on kvaliteedi jaoks natuke kallis.
STEPHANIE
8 sõnumid
stephanie fr
Tere, kas alumine küna on plastikust või terasest? (Sest see oleks oktodonidele.) Lugupidamisega
Catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere, mul on sama küsimus nagu Stéphanie G-l bakalaureuse kohta. Kas lindla on piisavalt tugev, et kolme rotti toetada? Aitäh
Catherine
3 sõnumid
catherine fr
Tere! Kas saaksite mulle kinnitada selle puuri mõõtmed, sest kirjelduses antud mõõtmed ja lisatud fotodel näidatud mõõtmed ei vasta üksteisele. Tänan teid ette.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest